Podziel się wrażeniami!
Witam. Natrafiłem na ten artykuł gdy szukałem jakiś informacji o mojej starej lampie.
http://alphacorner.eu/index.php/porady/ ... mment-1642" target="_blank
Tam jest coś takiego napisane "Lampa w aparacie jest wyzwalana wraz z lampą bezprzewodową".
Chciałem się dowiedzieć czy to prawda ? Jeśli tak to czy można jakoś ustawić aby lampa wbudowana nie załączała się gdy mam podpiętą tą drugą (mam alpha a330)?
Na 99% się nie da, bo w 330 lampa otwiera się automatycznie, ale możesz jak podano w artykule, alternatywnie wykorzystać fotocelę
Czyli za każdym razem będę musiał strzelać dwiema lampami ;/ ? Trochę szkoda
No, niestety.
Rutek68 napisał(a):
Na 99% się nie da, bo w 330 lampa otwiera się automatycznie, ale możesz jak podano w artykule, alternatywnie wykorzystać fotocelę
Tadeusz napisał(a):
Rutek, jesteś pewien, że w trybie "A", też się sama otwiera, gdy zewnętrzna jest na sankach? Czy tylko w auto tak robi?
To w czym problem?
bogis napisał(a):
Chciałem się dowiedzieć czy to prawda ? Jeśli tak to czy można jakoś ustawić aby lampa wbudowana nie załączała się gdy mam podpiętą tą drugą (mam alpha a330)?
Tadeusz napisał(a):
To w czym problem?
bogis napisał(a):
Rutek68 napisał(a):
Tadeusz napisał(a):
To w czym problem?
bogis napisał(a):
Bo on nie podpina jej do body
Trochę odbiegliśmy od tematu, chyba
bogisbogis napisał(a):
Czyli za każdym razem będę musiał strzelać dwiema lampami ;/ ? Trochę szkoda