Podziel się wrażeniami!
Witam,
Proszę posiadaczy A65 o wpisanie swoich spostrzezen i opinii nt tego aparatu. Z gory dzieki!
trebor napisał(a):
wiadomo od razu bez zrobienia zdjęcia jak by ono wyglądało.
piotruso napisał(a):
Jeszcze się taki nie narodził coby wszystkim dogodził - kiedyś, za moich młodych lat mój Tata powtarzał mi takie przysłowie.
ghost napisał(a):
o ile robisz jotpegi i oglądasz na tanim LCD :smileytwisted:
ale niech sony pracuje. na razie między pierwszą generacją z a33, a upgradem z a65 jest duży postęp. oby tak dalej.
patrząc na częstotliwość twoich wypowiedzi w temacie EVF - to chyba jednak nie do końca jest ci lottoarmalite napisał(a):
mnie to lotto...
kris napisał(a):
patrząc na częstotliwość twoich wypowiedzi w temacie EVF - to chyba jednak nie do końca jest ci lottoarmalite napisał(a):
mnie to lotto...
swoją drogą jestem ciekaw ile razy jeszcze będzie nam dane o tym czytać.....aktualnie utwierdzasz fakt, że niezadowolonych słychać najgłośniej, bo zamiast się cieszyć i fotografować, wolisz pisać i pisać i pisać ciągle to samo: jaki to wizjer jest kiepski.
A to tylko wizjer. W nie twoim systemie.
Zdecydowanie bardziej wolałbym dyskutować i oglądać twoje zdjęcia na forum. Bo przecież o to chodzi - o zdjęcia
kris napisał(a):
A to tylko wizjer. W nie twoim systemie.
armalite napisał(a):
I wystarczy, nie chce mi się dodatkowo zamieszczać jeszcze na forach dyskusyjnych...
kris napisał(a):
Wystarczy wyjść z tym aparatem na zdjęcia, zamiast ślepo patrzeć na literki w specyfikacji.
Sony jest wspaniale. A inne firmy posuwają sie znacznie dalej w marketingu. Są "o krok przed Tobą!"
armalite napisał(a):
Ale decyzja Sony o wyjściu z prawdziwych lustrzanek kosztowała mnie kupę kasy na zmianę systemu...