Podziel się wrażeniami!
... roku 2011 wg Czytelników Fotopolis.pl
Co do szumu z A77 to radzi sobie lepiej od A700 i A900 tylko skąd ta jakość obrazu?
czekam na zdjęcia jakie wykonasz do porównania tego co masz i A77
Pozdrawiam
kmsony70 napisał(a):
Co do szumu z A77 to radzi sobie lepiej od A700 i A900 tylko skąd ta jakość obrazu?
czekam na zdjęcia jakie wykonasz do porównania tego co masz i A77
Pozdrawiam
Dzięki kris, ja nie neguję testów piszę o tym co widzę, a naprawdę chciałem kupić ten aparat, GPS, ruchomy ekran, poziomnica, histogram w wizjerze za 5000 ? chyba poczekam na kogoś kto podobnie jak ja przedstawi zdjęcia wykonane tymi aparatami (nie w studio) i wtedy podejmę decyzję.
Dzięki kris, ja nie neguję testów piszę o tym co widzę, a naprawdę chciałem kupić ten aparat, GPS, ruchomy ekran, poziomnica, histogram w wizjerze za 5000 ? chyba poczekam na kogoś kto podobnie jak ja przedstawi zdjęcia wykonane tymi aparatami (nie w studio) i wtedy podejmę decyzję.
--------------
kris:
Łączenie postów. W celu dopisania treści proszę używać edycji postów ( przycisk "zmień" na dole swojego posta http://img221.imageshack.us/img221/381/zmie.jpg)
-------------
Wybacz ale potrafię powiedzieć czy zdjęcie jest poruszine czy nie ostre, choć często brak ostrości wynika z poruszenia aparatu ale inny jest wtedy efekt braku ostrości. Załączam dwa zdjęcia nie poruszone do porównania (są wyostrzone)
kmsony70 napisał(a):
kmsony70 napisał(a):
Załączam dwa zdjęcia nie poruszone do porównania (są wyostrzone)
Znowu to samo tak samo, mam prośbę sam jestem ciekaw 700 vs 77, ale według mojej procedury...można o to prosić? Zdjęcie ze statywu zostało zrobione? czujnik AF i w 700 jak i 77 był punkowy?
Jeszcze raz dzięki skoro jest jak piszesz to musze sie tylko dowiedzieć gdzie można pofocić w plenerze i na spokojne sprawdzić wszystko. Gratuluję A850, coraz częściej myślę o A900 jedyne co jest na nie - to nie nowość i pewnie już oprogramowanie nie będzie poprawiane i i to klapiące lustro, chyba że jest możliwość wyzwolenie migawki z pilota przy wstępnym uniesieniu lustra ?
Pozdrawiam
W obu przypadkach ostrość ustawiona na centralny punkt i aparaty przyciśnięte do lady.
kmsony70 napisał(a):
W obu przypadkach ostrość ustawiona na centralny punkt i aparaty przyciśnięte do lady.
kmsony70 napisał(a):
Jeszcze raz dzięki skoro jest jak piszesz to musze sie tylko dowiedzieć gdzie można pofocić w plenerze i na spokojne sprawdzić wszystko. Gratuluję A850, coraz częściej myślę o A900 jedyne co jest na nie - to nie nowość i pewnie już oprogramowanie nie będzie poprawiane i i to klapiące lustro, chyba że jest możliwość wyzwolenie migawki z pilota przy wstępnym uniesieniu lustra ?
Pozdrawiam