anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

KDL-46EX720 Czy warto czekać??

tralala------
Początkujący

KDL-46EX720 Czy warto czekać??

Witam
Noszę się z zamiarem zakupu LCD i w oko wpadł mi KDL-46EX710 lub KDL-46EX715 (czym się różnią?). Na stronie Sony znalazłem opis telewizora KDL-46EX720 który ma być dostępny od połowy marca. Ma on posiadać 3d, 200Hz, nowe ulepszacze obrazu itp. KDL-46EX710 był krytykowany za kilka rzeczy (średnie skalowanie, słabe kąty). Czy w związku z tym warto się wstrzymać z zakupem :c18 ?? Czy ktoś zna przynajmniej przybliżoną cenę KDL-46EX720 :c25 ??

69 ODPOW. 69
oldguest
Początkujący

Co do gwarancji - lepsza jest rękojmia, a dokładnie niezgodność towaru z umową (2 lata).

Korzyści dla klienta jest przez 6 miesięcy. Po tym okresie (między 6 a 24 miesiącem) to na kliencie spoczywa obowiązek udowodnienia że towar był/jest niezgodny z umową.

4292-----
Początkujący

Na redcoon jest już dostępny model EX721. Czy dobrze uważam, że ten model różni się od 720 wbudowaną karta wifi?

4292-----
Początkujący

Ktoś wie? Niestety nigdzie nie mogę znaleźć 100% informacji.

profile.country.pl_PL.title
cogito.
Początkujący

46ex720 PL
46ex721 NL

Powyżej specyfikacja obu modeli. Też znalazłem tylko tą różnicę o której Ty piszesz.

4292-----
Początkujący

Dzięki, też to znalazłem. Dziwne, że model 721 dostępny jest np. w Belgii, Szwajcarii ale już nie w Niemczech, Anglii, etc.

cogito.
Początkujący

Niektóre kraje poszły w kierunku innych technologii. Tak jak USA mają 60Hz zamiast Europejskiego 50Hz, tak samo my wprowadzamy "nową" technologię MPEG-4 a kilka starych krajów europy ma MPEG-2. Z tego też powodu niektóre modele są "inne" w różnych częściach świata. Czasem też jest to polityka firmy, że któryś kraj dostaje coś więcej lub nieco mniej.

kozand
Początkujący

Witajcie
Bardzi chciałbym zakupić SONY EX720/721/725 .
Tylko niech ktoś mi powie który z tych TV posiada WEJŚCIE SATELITARNE!???
Niestety informacje są różne na różnych stronach. (redcoon, sony) utp.

Wiem napewno że model EX721 posaida tuner DVB-S2 ale nie posiada osobnego wejścia na satelite. WIEC JAK TO DZIAŁA?

Może mi ktoś powiedzieć?

Po co w TV DVB-S2 jak nie ma wejścia na satelite !!!???

tralala------
Początkujący

Witam ponownie
Telewizor dalej śmiga aż miło, mam tylko chęć aby sprawdzić możliwości 3D. Przeraża mnie cena okularów (muszę kupić 2 pary). Cena TDG-BR100 to 250zł allegro i 350zł sklepy. Czy ktoś miał do czynienia z okularami TDG-BR50? Są o wiele tańsze lecz podobno mniejsze, czy nadają się do oglądania czy tylko dla dzieci? Pozdrawiam

cogito.
Początkujący

Zgadza się, TDG-BR50 są przeznaczone dla dzieci. Ciężko było by Ci się w nie wcisnąć. Dodatkowo grozi to popsuciem okularów a i wygoda jest wtedy żadna.

sieka90
Początkujący

to może wypożycz okulary jeśli jest taka możliwość w Twoim mieście, jeśli efekt się spodoba to zakupisz, a jeśli nie to wyjdziesz na plus, bo nie będziesz musiał sprzedawać okularów używanych po niższej cenie.

Pozdro!