Podziel się wrażeniami!
Witam
Noszę się z zamiarem zakupu LCD i w oko wpadł mi KDL-46EX710 lub KDL-46EX715 (czym się różnią?). Na stronie Sony znalazłem opis telewizora KDL-46EX720 który ma być dostępny od połowy marca. Ma on posiadać 3d, 200Hz, nowe ulepszacze obrazu itp. KDL-46EX710 był krytykowany za kilka rzeczy (średnie skalowanie, słabe kąty). Czy w związku z tym warto się wstrzymać z zakupem ?? Czy ktoś zna przynajmniej przybliżoną cenę KDL-46EX720 ??
Co do gwarancji - lepsza jest rękojmia, a dokładnie niezgodność towaru z umową (2 lata).
Na redcoon jest już dostępny model EX721. Czy dobrze uważam, że ten model różni się od 720 wbudowaną karta wifi?
Ktoś wie? Niestety nigdzie nie mogę znaleźć 100% informacji.
46ex720 PL
46ex721 NL
Powyżej specyfikacja obu modeli. Też znalazłem tylko tą różnicę o której Ty piszesz.
Dzięki, też to znalazłem. Dziwne, że model 721 dostępny jest np. w Belgii, Szwajcarii ale już nie w Niemczech, Anglii, etc.
Niektóre kraje poszły w kierunku innych technologii. Tak jak USA mają 60Hz zamiast Europejskiego 50Hz, tak samo my wprowadzamy "nową" technologię MPEG-4 a kilka starych krajów europy ma MPEG-2. Z tego też powodu niektóre modele są "inne" w różnych częściach świata. Czasem też jest to polityka firmy, że któryś kraj dostaje coś więcej lub nieco mniej.
Witajcie
Bardzi chciałbym zakupić SONY EX720/721/725 .
Tylko niech ktoś mi powie który z tych TV posiada WEJŚCIE SATELITARNE!???
Niestety informacje są różne na różnych stronach. (redcoon, sony) utp.
Wiem napewno że model EX721 posaida tuner DVB-S2 ale nie posiada osobnego wejścia na satelite. WIEC JAK TO DZIAŁA?
Może mi ktoś powiedzieć?
Po co w TV DVB-S2 jak nie ma wejścia na satelite !!!???
Witam ponownie
Telewizor dalej śmiga aż miło, mam tylko chęć aby sprawdzić możliwości 3D. Przeraża mnie cena okularów (muszę kupić 2 pary). Cena TDG-BR100 to 250zł allegro i 350zł sklepy. Czy ktoś miał do czynienia z okularami TDG-BR50? Są o wiele tańsze lecz podobno mniejsze, czy nadają się do oglądania czy tylko dla dzieci? Pozdrawiam
Zgadza się, TDG-BR50 są przeznaczone dla dzieci. Ciężko było by Ci się w nie wcisnąć. Dodatkowo grozi to popsuciem okularów a i wygoda jest wtedy żadna.
to może wypożycz okulary jeśli jest taka możliwość w Twoim mieście, jeśli efekt się spodoba to zakupisz, a jeśli nie to wyjdziesz na plus, bo nie będziesz musiał sprzedawać okularów używanych po niższej cenie.
Pozdro!