anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

adapter wifi od Sony jak to zrobić

grygas10-----
Początkujący

adapter wifi od Sony jak to zrobić

Witam, zakupiłem tv sony
i mam problem bo nie wiem jak można otrzymać adapter wifie od Sony
a jest obecnie ta promocja przy zakupie tv sony adapter wifie gratis....

bede wdzieczny za jaką kolwiek pomoc

97 ODPOW. 97
profile.country.pl_PL.title
cogito.
Początkujący

Przeczytaj temat od początku. Wszystkie odpowiedzi na Twoje pytania już tutaj są ;-)

Wysyłasz dokumenty, potem cierpliwie czekasz. To że rejestrowałeś się z kilku różnych adresów może tylko wydłużyć sprawę a na pewno nic nie poprawi.

Woytas_PL
Początkujący

ja wysyłałem 16.11.2011 dzisiaj mamy 23.12.2011 wg mnie to lekkie jaja a jak zaginie mój dokument zakupu będący podstawą gwarancji to się już lekko :c34

( potwierdzenie mailowo otrzymałem )

cogito.
Początkujący

W wielu sklepach można poprosić o duplikat dowodu zakupu. To by ułatwiło bezstresowe wysłanie kompletu dokumentów ;-)

profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

Co nie zmienia fakty, że cała promocja leży logistycznie z punktu widzenia Klienta.
Sprzedawcy też nie mają lekko, wysłuchując różnych rzeczy.

Hervantes
Początkujący

Mianowicie telewizor został zakupiony w niemczech a podczas rejestracji na stronie sony promocja w celu uzyskania adaptera wifi po który należy się zgłosić po wpisaniu w pole kraj niemcy nie działa wypisując

"
Ta oferta nie jest dostępna w wybranym kraju
Kliknij, aby przejść do rejestracji w wybranym kraju www.sony.de/offerredemption

"

Strona nie działa po prawnie nie wyświetla się, informacja o ktaju jest zawarta w ramce ' informacje o produkcie,

podczas próby odebrania tego sprzęciku przez niemiecką stronę cała nawigacja leży bo po prostu nie ma tam tego dostępnego bynajmniej ja tego nie wiedzę bo wyświetla kompletnie nową inną stronę na której rejestrując telewizor wpisałem kupon na +1rok gwarancji.

dlatego moim pytaniem jest jak się zarejestrować? Podać w danych o produkcie kraj jako Polska i nie będzie to miało znaczenia ? Proszę o pomoc.

Mandaryn111
Początkujący

No ja wysłałem 30.11 i wczoraj wreszcie dostałem potwierdzenie,że rejestracja przebiegła pomyślnie.Teraz czekam jak Wy na e-mail potwierdzający wysłanie.

cogito.
Początkujący

sadam, nie zazdroszczę Ci roli. Widząc ile zapytań jest na forum spodziewam się, że sprzedawcy mają z ą promocją sporo pracy.

hervantes, w Niemczech z tego co napisałeś obowiązuje inna promocja. Jak się zarejestrujesz to dostaniesz dodatkowy rok gwarancji. Wg mojej wiedzy nie możesz skorzystać z promocji jaką mamy w PL. Jeśli chcesz mieć pewność możesz skontaktować się z infolinią Sony.

marer-----
Początkujący

Witam
Również jestem szczęśliwym posiadaczem KDL-40EX720 od 2 dni.
Chciałbym także dostać ten moduł WIFI ale widzę że nie jest to takie proste.
Czy muszę wysyłać oryginał paragonu czy mogę zrobić ksero i wystarczy ?
Nikt nie pisze że dostał już moduł i że wrócili mu paragon.
Jak jest z gwarancją jeśli nie będę miał dowodu zakupu ?
Z góry dziękuję za odpowiedzi .

andrew200080
Początkujący

Witam
Ja wysłałem kserokopię kolorową (niebieska pieczątka sklepu) i mi rejestracja przeszła pomyślnie. Można tesz dostać duplikat zakupu w sklepie tak jak piszą koledzy na forum.

marer-----
Początkujący

No ja mam tylko paragon z sklepu Euro-net.
Więc mam skserować paragon i wystarczy ?