Podziel się wrażeniami!
Witam, zakupiłem tv sony
i mam problem bo nie wiem jak można otrzymać adapter wifie od Sony
a jest obecnie ta promocja przy zakupie tv sony adapter wifie gratis....
bede wdzieczny za jaką kolwiek pomoc
Dziękujemy za rejestrację.
Otrzymaliśmy Twoje zgłoszenie, rejestracja przebiegła pomyślnie!
Poznaj szczegóły ofert, które dla Ciebie przygotowaliśmy:
Bezpłatny moduł Wi-Fi UWA-BR100
Podłącz ulubione usługi internetowe bez użycia kabli.
Po prostu podłącz kartę sieciową do swojego telewizora i korzystaj z bezprzewodowego dostępu do Internetu.
Wkrótce otrzymasz swój bezprzewodowy moduł Wi-Fi. Otrzymasz wiadomość email, gdy tylko zostanie wysłany.
Pozdrawiamy,
Zespół Sony
Dzisiaj dostałem taką wiadomość na maila,po miesiącu od wysłania listu.
Siemka, też dziś dostałem takiego meila a adaptera wifi brak, a 16 listopada wysłałem...
grygas10 napisał(a):
Siemka, też dziś dostałem takiego meila a adaptera wifi brak, a 16 listopada wysłałem...
Mam okres przedświąteczny więc proponuję uzbroić się w cierpliwość. Wszelcy kurierzy oraz poczta maję teraz sporo więcej pracy. Jeśli wszyscy jednoczenie dostajecie powiadomienia mailowe to widać że sprawa idzie całkiem niezłym tokiem.
A u mnie nadal brak takowego maila...
Wysyłałeś list w taki sam sposób jak pozostali i w takim samym czasie?
Wysłałem pół miesiąca później 30.11.2011.Pewnie przez to...Wiem muszę uzbroić się w cierpliwość.
Ja tez rejestrowałem ten produkt wysłalem dokumenty wszytskie i jak sledziłem swoja rejestracje to pisze nie otrzymalismy dodowdu zakupu mysle ze przysla mi ten wifi?
Bo w promocji byl czy kazdemu rozdaja?
Witam wszystkich.
Wysłałem wczoraj przesyłkę ale nie poleconym.Cyba nie wpłynie to xle na całą sprawę z promocją?Nigdzie nie było napisane jaki ma być rodzaj listu.
Ile idzie dostarczenie dokumentów do francji i kiedy odbiora moje dokumenty?rozchodzi sie o ten wifi w promocji co był przy zakupie.
Zakup telewizora sony bravia co zrobiłem otóz,wykupilem telewizor sony bravia internet w promocji wifi zajerestrowałem sie kilkakrotnie na rozne emaile lub jeden email by byc orientacyjnie czy dojdzie czy nie aktywacja przy rejestracji i bym wyslalł dokumenty ale sprawdzam sledz rejestracje dokumenty niedostarczone o co biega czy dadza nam wszytskim lub komus a wssytskim czy nie dziwne to jest