Podziel się wrażeniami!
Zaczniemy od czerni i bieli.
Frombork, lipiec 2007.
Sprzęt: Dynax 7D + 18-70/3.5-5.6
Bardzo ładna seria z Kingą bardzo ładna modelka i jak dla mnie bardzo ładnie pokazana.
Deviant - no, niestety, ułomności technologiczne a jakoś nie miałem ochoty na składanie do kupy dwóch różnie wywołanych RAWów
Gegra71 - dziękuję za miłe słowa
Muszę przyznać, że co prawda doświadczenia wielkiego nie mam, ale z Kingą póki co współpracowało mi się najlepiej - nie ma dziewczyna tremy przed obiektywem, potrafi się wyluzować, dobrze reaguje na polecenia ( ), czasem sama zarzuci jakimś pomysłem, ustawi się w ciekawą pozę. To pewnie po części zasługa tego, że już trochę się znamy, ale i tak, jak na kompletną amatorkę, współpracuje się z nią bardzo przyjemnie
piękna cała seria
Twarz jest ładnie naświetlona, więc to najważniejsze. Przepalenia szkoda - może mniejsza GO załatwiła by to w jakiś sposób - przepalenie by zapewne zostało, ale ręce znalazłyby się poza obszarem ostrości i może nie zwracano by na to uwagi - kto wie?
Mnie się podoba w każdym razie.
na prawdę fajna sesja z Kingą Ci wyszła
Deviant napisał(a):
Szkoda trochę przepalenia na dłoniach
JennyM, Michał - dziękuję
Deviant - możliwe, że masz rację co do rozmycia. Niestety 50-tki na podorędziu nie miałem, by spróbować, ale tak czy siak chyba lepiej by wyszło, jakbym się chwilę pobawił w PS i ręce wziął z przyciemnionego RAWa. Ale wolałem zostawić jak było
Kolejna fotka.
zdjęcie Mi sie podoba tyle, że Ja dopiero zaczynam się bawić w portrety więc laik Jestem ale miło się ogląda
Ps. Ja też chcę mieć takie
Dziękuję, Paulino - opinia każdej osoby jest dla mnie niezwykle istotna
A zdjęcia da się załatwić - wakacje są to zapraszam do Trójmiasta
Fajna ta Kinga, ostatnie zdjęcie nieco słabsze...jakby nieostra twarz wyszła.
Generalnie bardo przyjemna sesja, szczególnie 38
cóż napisać jak wszyscy już wszystko powiedzieli sesja super 39 jak dla mnie bardzo ciekawe