anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Re: Tadeusz - jesień w górach

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Re: Tadeusz - jesień w górach

Ponieważ miałem przyjemność i możliwość być akredytowanym photographem :rolling_eyes:
Na_170035.jpg
Na_170040.jpg

PS. poprawiłem kompresję - myślę, że jest lepiej - sorry.

cdn.

------------------------------
fotoamator
1 376 ODPOW. 1 376
profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

mphisto napisał(a):

Polecam nową wrocławska fontannę koło hali ludowej znaczy stulecia. Takie pokazy są teraz regularnie.

Zobaczcie jak wiele osób używa lamp błyskowych....na pewno będą mieli znakomicie oświetlone te 3-4 metry przed nimi, a dalej... ;)

oldguest
Początkujący

Zobaczcie jak wiele osób używa lamp błyskowych....na pewno będą mieli znakomicie oświetlone te 3-4 metry przed nimi, a dalej... ;)

Wrocław to miasto studentów - oni nie są zbyt mądrzy :D

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Lajam napisał(a):

mphisto napisał(a):

Polecam nową wrocławska fontannę koło hali ludowej znaczy stulecia. Takie pokazy są teraz regularnie.

I to są potencjalni nabywcy lustrzanek :smileymrgreen: "...bo jak nawet z lampą błyskową robiłem/am i nic nie widać (pewnie automat ustawił 1/60 i 80ISO, jak to do lampy), to jak kupie lustrzanke, to wszystko sfotografuję, i będę mieć http://klubkm.pl/forum/images/smilies/tyyyle.gif fotki.

Ostatnio na wycieczce szkolnej, pani z kompaktem fociła żubry za płotem, lampką, a jakże, i złościła się, że tylko płot jaśniutki a żubra nie widać, a u mnie były i to bez lampy http://klubkm.pl/forum/images/smilies/w00t.gif. Pewnie kupi lustrzankę http://klubkm.pl/forum/images/smilies/hihi.gif

fotoamator
profile.country.PL.title
mat_czok
Expert

Tadeusz napisał(a):

destin6 napisał(a):

Wrocław na niebieska woda Odry ;)

Najstarsi wrocławianie takiej nie pamietają ;) :slight_smile:

bez przesady z tej odry ryby jadlem, zlowione zreszta na tej wyspie ;)

Lajam napisał(a):

Tadeusz napisał(a):

A może jakiś plenerek? To nie tak daleko...

Ale tam na imprezę lepiej pojechać, a nie na fotki. Zresztą ja tam ostatnio często bywam więc troszkę mi się opatrzyły już te okolice. :P

to dlaczego sie nie zapowiadasz? napewo bysmy cos wymyslili ciekawego - i impreze i fotki.

Lajam napisał(a):

mphisto napisał(a):

tez od razu to zauwazylem ogladajac film z otwarcia.

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Dawno nic kwiecistego nie wrzucałem, więc może kwiatuszek? Albo tsy?
112.
_DSC4488a.jpg

113.
_DSC4492.jpg

114.
_DSC4501.jpg

Pogoda barowa, a kwiatki w dużej ilości same się w domu pojawiły, więc zapodaję ;)

fotoamator
profile.country.PL.title
JennyM-----
Poszukiwacz

112,113 :c4

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Troszkę pstrokato i chyba zbyt ostrym światłem potraktowane. 113 najlepsze, ale tło troszkę zabałagnione. ;)

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Lajam napisał(a):

Troszkę pstrokato i chyba zbyt ostrym światłem potraktowane. 113 najlepsze, ale tło troszkę zabałagnione. ;)

Tło, to wiele kwiatów, a światełko wyłącznie odbite, rozproszone...

JennyM napisał(a):

112,113 :c4

Miło, że Ci się podoba, a może napiszesz, dlaczego 114 już nie?

fotoamator
profile.country.pl_PL.title
tweety------
Początkujący

113 ma piękne kolory i kompozycyjnie najlepsza, jest jeden temat, który przyciąga uwagę,
reszta zbyt rozpraszająca ( jak to kwiaty ,takie piękne, że tylko rozbiegany wzrok i buzia otwarta z zachwytu :) )

profile.country.PL.title
JennyM-----
Poszukiwacz

Miło, że Ci się podoba, a może napiszesz, dlaczego 114 już nie?

wywołana do tablicy odpowiadam: albo się skupiasz na foto na jednym kwiatku i obcinasz tego po prawej, albo oba są ostre dla pokazania róznorodności gatunkowej. Ale to takie moje amatorskie zdanie. Uważam sie za tak słabego jeszcze ''twórce'' , ze staram sie nie wypowiadac moralizatorsko jak mi sie coś nie podoba, ponieważ mam takie zdanie, żeby komus wskazywać błedy samemu nalezy cos umieć ,a ja umiem niewiele. Dlatego nie napisałam pierwotnie opini na temat 114. Ale mówisz, masz :smileyhappy: