Podziel się wrażeniami!
Ponieważ miałem przyjemność i możliwość być akredytowanym photographem
Na_170035.jpg
Na_170040.jpg
PS. poprawiłem kompresję - myślę, że jest lepiej - sorry.
cdn.
jak dla mnie 112
JennyM napisał(a):
Ale mówisz, masz Akurat tu próbowałem opowiedzieć pewną historię i do tego potrzeby mi był ten nieostry goździk, ale widać zrobiłem to nieudolniehttp://klubkm.pl/forum/images/smilies/sorry.gif
jak dla mnie 112
w 112 ja bym to widział inaczej, bo ten kadr do mnie nie przemawia
113 - ładny kadr tylko odsunąłbym te białe małe kwiatki (chyba konwalie, ale nie jestem pewny )
114 - IMO lepiej by było gdyby oba te kwiatki były ostre
112 podoba mi sie najbardziej
w 113 ladne, ale jakos tyle tych podobnych kolorów, ze mnie to gryzie
a w 114 przeszkadza mi ten kwiatek po prawej
No proszę, ile można o zwykłych kwiatkach
Starosta napisał(a):
w 112 ja bym to widział inaczej, bo ten kadr do mnie nie przemawia
...bukiety wiejskie, jak wiadomo, wiązane były wzwyż i stromo... -tak mi sie to skojarzyło
113 - ładny kadr tylko odsunąłbym te białe małe kwiatki (chyba konwalie, ale nie jestem pewny )
podobno to gipsówki i jak zrobiłem konwersję do b&w to krzyczano, że ich nie widać trudno każdemu dogodzić
114 - IMO lepiej by było gdyby oba te kwiatki były ostre
Z kwiatków 112 najlepsze, tło fajne - a kwiatek jest sztuczny ?
mphisto napisał(a):
Z kwiatków 112 najlepsze, tło fajne - a kwiatek jest sztuczny ?
Coś mnie zmylił
piekne kwiatki
Kwiatki piękne
Strasznie dawno nie widziałem fajnie pstrykniętych goździków i gipsówki... A mam sentyment do takich właśnie egzemplarzy Mama jest emerytowaną nauczycielką i pamiętam jak dawno, dawno temu całe mieszkanie (a szczególnie wanna) było "zawalone" goździkami w dzień nauczyciela
112 i 113 - podobają mi się właściwie bez zastrzeżeń No może poza tym, że na 112 długo zastanawiałem się co to za złoty łańcuszek w LD aż w końcu zauważyłem, że to wstążka Ale to bardziej moje gapiostwo (tudzież chwilowe zaćmienie spostrzegawczości)...
114 - ostrości/nieostrości nie przeszkadzają mi wcale. Zdjęcie ma opowiadać historię więc pewnie tak ma być Może tylko ten kawałeczek płatka goździkowego na samym dole (bliżej prawej strony) można by ciachnąć...
Generalnie kwiatki fajne