Podziel się wrażeniami!
Ponieważ miałem przyjemność i możliwość być akredytowanym photographem
Na_170035.jpg
Na_170040.jpg
PS. poprawiłem kompresję - myślę, że jest lepiej - sorry.
cdn.
mphisto napisał(a):
Polecam nową wrocławska fontannę koło hali ludowej znaczy stulecia. Takie pokazy są teraz regularnie.
Zobaczcie jak wiele osób używa lamp błyskowych....na pewno będą mieli znakomicie oświetlone te 3-4 metry przed nimi, a dalej...
Lajam napisał(a):
mphisto napisał(a):
Polecam nową wrocławska fontannę koło hali ludowej znaczy stulecia. Takie pokazy są teraz regularnie.
Zobaczcie jak wiele osób używa lamp błyskowych....na pewno będą mieli znakomicie oświetlone te 3-4 metry przed nimi, a dalej...
Tadeusz napisał(a):
destin6 napisał(a):
Wrocław na niebieska woda Odry
Najstarsi wrocławianie takiej nie pamietają
Lajam napisał(a):
Tadeusz napisał(a):
A może jakiś plenerek? To nie tak daleko...
Ale tam na imprezę lepiej pojechać, a nie na fotki. Zresztą ja tam ostatnio często bywam więc troszkę mi się opatrzyły już te okolice.
Lajam napisał(a):
mphisto napisał(a):
Dawno nic kwiecistego nie wrzucałem, więc może kwiatuszek? Albo tsy?
112.
_DSC4488a.jpg
113.
_DSC4492.jpg
114.
_DSC4501.jpg
Pogoda barowa, a kwiatki w dużej ilości same się w domu pojawiły, więc zapodaję
112,113
Troszkę pstrokato i chyba zbyt ostrym światłem potraktowane. 113 najlepsze, ale tło troszkę zabałagnione.
Lajam napisał(a):
Troszkę pstrokato i chyba zbyt ostrym światłem potraktowane. 113 najlepsze, ale tło troszkę zabałagnione.
JennyM napisał(a):
112,113
113 ma piękne kolory i kompozycyjnie najlepsza, jest jeden temat, który przyciąga uwagę,
reszta zbyt rozpraszająca ( jak to kwiaty ,takie piękne, że tylko rozbiegany wzrok i buzia otwarta z zachwytu )
Miło, że Ci się podoba, a może napiszesz, dlaczego 114 już nie?