anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Re: Tadeusz - jesień w górach

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Re: Tadeusz - jesień w górach

Ponieważ miałem przyjemność i możliwość być akredytowanym photographem :rolling_eyes:
Na_170035.jpg
Na_170040.jpg

PS. poprawiłem kompresję - myślę, że jest lepiej - sorry.

cdn.

------------------------------
fotoamator
1 376 ODPOW. 1 376
profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

doslav napisał(a):

Kwiatki piękne :thumbsup:
http://klubkm.pl/forum/images/smilies/uklon2.gif
...zastanawiałem się co to za złoty łańcuszek w LD aż w końcu zauważyłem, że to wstążka :slight_smile: Ale to bardziej moje gapiostwo (tudzież chwilowe zaćmienie spostrzegawczości)...
To moje gapiostwo - skupiłem się na kwiatach i nie zauważyłem zbędnej wstążki :smileyredface:
114 - ... Może tylko ten kawałeczek płatka goździkowego na samym dole (bliżej prawej strony) można by ciachnąć...
Mea culpa - masz rację - jednak trzeba pokazać swoje prace komuś - nie zwróciłem uwagi...
Generalnie kwiatki fajne :thumbsup:

http://klubkm.pl/forum/images/smilies/uklon2.gif

fotoamator
profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Zanim obrobię pozostałe, możecie się popastwić nad tą widokówką
115.
_DSC4538.jpg

fotoamator
Melanie------
Początkujący

bardziej jednak lubie jak jest wiecej woda rozmazana ;> ...

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Melanie napisał(a):

bardziej jednak lubie jak jest wiecej woda rozmazana ;> ...

Tak moja droga, ja też lubię. Ale nie miałem szarego filtra (nie jechałem na plener, tylko do dziecka w odwiedziny) i statywu - zobacz na parametry w exifie :P
Musiałbym poczekać aż się ściemni.

fotoamator
Melanie------
Początkujący

z tymi danymi exif mam dalej problem bo ich nie ma.. sie znaczy nie umiem zrobic zeby byly :P .. a to chyba wystarczy domknac przyslone i wtedy mozna dluzszy czas naswietlania.. yy.. chyba jakos tak to bylo ^^

profile.country.pl_PL.title
colorful-----
Początkujący

Melanie napisał(a):

z tymi danymi exif mam dalej problem bo ich nie ma.. sie znaczy nie umiem zrobic zeby byly :P .. a to chyba wystarczy domknac przyslone i wtedy mozna dluzszy czas naswietlania.. yy.. chyba jakos tak to bylo ^^

myślę, że Tadeusz doskonale to wie :)

Niagara podoba się bardzo, tym bardziej że robiona bez odpowiedniego przygotowania :)

profile.country.PL.title
mat_czok
Expert

podoba mi sie ta scena, piekne kolory i niebo

profile.country.pl_PL.title
tweety------
Początkujący

No ładne kwiatki, jaki wypas wodospad ;) Jak na warunki, które opisałeś bardzo ładnie ci wyszła ta szumiąca woda, Tadeuszu :)

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Witam. Wolałbym więcej "Niagary" kosztem świerków i ludzi na drugim brzegu. To Wisła?

profile.country.PL.title
JennyM-----
Poszukiwacz

ja za poprzednikami, szkoda ze pion i nie widać bliższego brzegu, choc czasem bywa tak że nie ma warunków, a człowiek chce sie podzielić widzianym pięknem. Ogólnie się podoba mi :D :thumbsup: