Podziel się wrażeniami!
Ponieważ miałem przyjemność i możliwość być akredytowanym photographem
Na_170035.jpg
Na_170040.jpg
PS. poprawiłem kompresję - myślę, że jest lepiej - sorry.
cdn.
doslav napisał(a):
Kwiatki piękne
http://klubkm.pl/forum/images/smilies/uklon2.gif
...zastanawiałem się co to za złoty łańcuszek w LD aż w końcu zauważyłem, że to wstążka Ale to bardziej moje gapiostwo (tudzież chwilowe zaćmienie spostrzegawczości)...
To moje gapiostwo - skupiłem się na kwiatach i nie zauważyłem zbędnej wstążki :smileyredface:
114 - ... Może tylko ten kawałeczek płatka goździkowego na samym dole (bliżej prawej strony) można by ciachnąć...
Mea culpa - masz rację - jednak trzeba pokazać swoje prace komuś - nie zwróciłem uwagi...
Generalnie kwiatki fajne
Zanim obrobię pozostałe, możecie się popastwić nad tą widokówką
115.
_DSC4538.jpg
bardziej jednak lubie jak jest wiecej woda rozmazana ;> ...
Melanie napisał(a):
bardziej jednak lubie jak jest wiecej woda rozmazana ;> ...
z tymi danymi exif mam dalej problem bo ich nie ma.. sie znaczy nie umiem zrobic zeby byly .. a to chyba wystarczy domknac przyslone i wtedy mozna dluzszy czas naswietlania.. yy.. chyba jakos tak to bylo ^^
Melanie napisał(a):
z tymi danymi exif mam dalej problem bo ich nie ma.. sie znaczy nie umiem zrobic zeby byly .. a to chyba wystarczy domknac przyslone i wtedy mozna dluzszy czas naswietlania.. yy.. chyba jakos tak to bylo ^^
podoba mi sie ta scena, piekne kolory i niebo
No ładne kwiatki, jaki wypas wodospad Jak na warunki, które opisałeś bardzo ładnie ci wyszła ta szumiąca woda, Tadeuszu
Witam. Wolałbym więcej "Niagary" kosztem świerków i ludzi na drugim brzegu. To Wisła?
ja za poprzednikami, szkoda ze pion i nie widać bliższego brzegu, choc czasem bywa tak że nie ma warunków, a człowiek chce sie podzielić widzianym pięknem. Ogólnie się podoba mi