anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Paulina

profile.country.PL.title
Paulina.
Poszukiwacz

Paulina

Chcialabym sie podzielic z wami moimi foteczkami zdjatka robie od roczku panasoniciem lumixem DMC-FZ7. :D

931 ODPOW. 931
profile.country.PL.title
mat_czok
Expert

paulino barzdo ladnie, wielkie :c4 za wykonanie i odwagę

profile.country.en_GB.title
Deviant.
Użytkownik

Za Tadeuszem. Cień!

profile.country.pl_PL.title
doslav.
Poszukiwacz

Trochę zaniedbałem ostatnio galerie (kłopoty pozaforumowe) ale widzę, że tu się dużo dobrych rzeczy dzieje...
Wiele już zostało napisane na temat Twoich zdjęć "z okazji" i "na okoliczność" więc dla mnie pozostało już tylko wyrazić podziw zarówno dla pomysłu, jak i odwagi, wykonania i sporej pracy włożonej w osiągnięcie takich efektów. Moim zdaniem trudniej jest zrobić taką sesję samemu sobie niż modelce i podejrzewam, że nie było łatwo zgrać wszystko tak, żeby rezultat był dla Ciebie zadowalający...

Dla mnie jest :thumbsup:
I dlatego :c4 :c4 :c4

Coś tak czuję, że sesja nie skończyła się na dwóch fotkach i jeszcze coś zobaczymy? ;)

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

kolejny milenijny :thumbsup: rozpuszczasz nas, a post 1234 co raz bliżej :smileytwisted:

profile.country.PL.title
Paulina.
Poszukiwacz

doslav Ty zawsze dobrze czujesz :slight_smile:

Z tej sesji już nic nie wstawię , z obecnej owszem ale (bo jest zawsze jakies ale ) to nie będą akty dosyć już pokazywania ;)

Pracy sporo trzeba było włożyć i jeszcze sporo wkładam obecnie, dzięki temu uczę się na własnych zdjęciach (już to gdzieś pisałam :c13 ) pomocne również sa Wasze opinie za co jestem wdzięczna :)

Michaś eeeee teraz 2000 :nauseated_face:

destin6
Poszukiwacz

paulina napisał(a):

doslav Ty zawsze dobrze czujesz :slight_smile:

Z tej sesji już nic nie wstawię , z obecnej owszem ale (bo jest zawsze jakies ale ) to nie będą akty dosyć już pokazywania ;)

Pracy sporo trzeba było włożyć i jeszcze sporo wkładam obecnie, dzięki temu uczę się na własnych zdjęciach (już to gdzieś pisałam :c13 ) pomocne również sa Wasze opinie za co jestem wdzięczna :)

Michaś eeeee teraz 2000 :nauseated_face:

Naraszcie coś się szykuje dla niepełnoletnich :smileyhappy:

ania.s
Początkujący

moim zupełnie nieprofesjonalnym okiem - ślicznie, tak delikatnie i kobieco :)
no i dołączam się do braw za odwagę :c4

profile.country.PL.title
Paulina.
Poszukiwacz

Ania Ty Mi tu braw nie bij tylko dawaj swoje zdjęcia :nauseated_face:
Dzięki :)

ania.s
Początkujący

Ale ja nie robię zdjęć :nauseated_face:

kamil1114
Początkujący

No nie żartuj że nie robisz zdjęć. Ja też liczyłem na to , że wstawisz jakieś fajne zdjęcia. :D