anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Paulina

profile.country.PL.title
Paulina.
Poszukiwacz

Paulina

Chcialabym sie podzielic z wami moimi foteczkami zdjatka robie od roczku panasoniciem lumixem DMC-FZ7. :D

931 ODPOW. 931
profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

paulina napisał(a):

Dziękuję Tadeuszu :D
http://klubkm.pl/forum/images/smilies/uklon2.gifhttp://klubkm.pl/forum/images/smilies/flowers.gif
Ostatnio zakupiłam Sobie dodatkowe światełko i cały czas coś pstrykam na pewno w niedługim czasie wstawię :)
Swoją droga bardzo ciekawa odmiana która nie pozwoliła Mi popaść w rutynę kfiatkową

A ja myślałem, że to tylko my (menszczyźni) tak mamy - że lubimy nowe zabaweczki i to nas mobilizuje do różnych dokonań :smileyhappy:
A jakie to światełko? Błyskadełko jakoweś, czy coś stałego?

------------------------------
fotoamator
profile.country.pl_PL.title
doslav.
Poszukiwacz

Tadeusz napisał(a):

A jakie to światełko? Błyskadełko jakoweś, czy coś stałego?

Mniemam, że halogenków zestaw spory ;) Dobra rzecz jeśli się połapie zasady ustawienia - długo służyć mogą...

A dzieciaczkowa seria (bo jakoś zaniedbałem chyba) - :smileythumbsup:

profile.country.PL.title
Paulina.
Poszukiwacz

Z braku czasu niestety nie wstawie nic co powali Was na kolana
zdjęcie 1111 z serii milenijnej

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

:c4 :c4 :c4
Brawa za odwagę, zdjęcie i modelkę :thumbsup:

Paulinko, ja słaby z portretu i oświetlenia jestem, ale jakby tak ten cień na plecach pogłębić trochę? Wydają się takie... nagie. Wiem, głupio brzmi - plecy nagie, ale dla moich oczu to taki jakby dysonans lekki - wzrok się rozbiega i nie wie na czym skupić (bez głupich myśli http://klubkm.pl/forum/images/smilies/paluszek.gif). Ale to mój punkt widzenia.

------------------------------
fotoamator
profile.country.PL.title
Paulina.
Poszukiwacz

Na początek dziękuję :)
To zdjęcie jak już napisałam pochodzi z pierwszej sesji i może dlatego są pewne niedociągnięcia jeśli chodzi o światełko i związane z nim cienie.
Jestem obecnie w trakcie eksperymentowania dlatego nic lepsiejszego nie dałam :rolling_eyes: postaram się i jakis portret wstawię do oceny :nauseated_face: .

jareklubicz.
Poszukiwacz

Paulina co prawda na portretach znam się jak wilk na gwiazdach :slight_smile: ale te Twoje sa milusie i sympatyczne duże brawa za odwagę

profile.country.PL.title
Paulina.
Poszukiwacz

Dzięki Jarek
ale ta odwaga to przymuszona z powodu braku chętnych/chętnej do pozowania ;)

Edit I raczej milenijny był lepszy Moim amatorskim zdaniem.

Starosta.
Początkujący

i Paulina nam się rozszalała ;)
bardzo ładnie zrobione :thumbsup:
i za odwagę :c4

Pozdrawia Starosta :grin:
profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

:thumbsup: Po pierwsze ślicznie dziewczę się nam tu obnażyło :c2
Po drugie gratuluję odwagi i samoakceptacji (coś przebąkiwałas kiedyś ze odczuwasz jakieś niedostatki - niesłusznie). Czy na plecach widać ślady opalenizny czy skutek obróbki ;) ?
Po trzecie znam się na portrecie i akcie w szczególności jak koza na...jednak widziałbym to zdjęcie kontrastowym ze względu na twarz i oczy chociażby. Myślę ,że twoje oczy sa warte zaznaczenia :rolling_eyes:
Po czwarte :c4

profile.country.PL.title
Paulina.
Poszukiwacz

Starosta dzięki

Tomek69N napisał(a):

:c1 Po pierwsze ślicznie dziewczę się nam tu obnażyło :c2
Po drugie gratuluję odwagi i samoakceptacji (coś przebąkiwałas kiedyś ze odczuwasz jakieś niedostatki - niesłusznie). Czy na plecach widać ślady opalenizny czy skutek obróbki ;) ?Niestety nie jestem opalona tak jak bym chciała słońce ostatnio nierozpieszcza
Po trzecie znam się na portrecie i akcie w szczególności jak koza na...jednak widziałbym to zdjęcie kontrastowym ze względu na twarz i oczy chociażby. Myślę ,że twoje oczy sa warte zaznaczenia :rolling_eyes:
Po czwarte :c4

Tomek Dziękuję :)