anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Paulina

profile.country.PL.title
Paulina.
Poszukiwacz

Paulina

Chcialabym sie podzielic z wami moimi foteczkami zdjatka robie od roczku panasoniciem lumixem DMC-FZ7. :D

931 ODPOW. 931
profile.country.pl_PL.title
Starosta.
Początkujący

Paulino za milenijny autoportretowy akt brawahttp://klubkm.pl/forum/images/smilies/clapping.gif ukłony http://klubkm.pl/forum/images/smilies/uklon.gif
Po prostu padam do nóg http://klubkm.pl/forum/images/smilies/notworthy.gif

Pozdrawia Starosta :grin:
profile.country.pl_PL.title
BuBu__
Początkujący

Nie no, Paulina, świetne foto, naprawdę śliczne i super wykonane :c4 :c4 :c4

profile.country.PL.title
Paulina.
Poszukiwacz

Starosta wstawaj z podłogi... :slight_smile:
czekam na Twojego tysiączka ;)

BuBu_ dziękuje :)

Tak Mnie to wciągnęło, że zastanawiam się nad następnymi ulepszonymi sesjami nie aktów ale portretów ;) pomyślę.....

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Paulino mocno przepraszam za przegapienie Twojego Milenium.
Autoportet wyszedł ci ponętnie...hmmm... Cóż ale co do kwiatów to wg mnie powinny być zawsze fotografowane w słonecznym lub przynajmniej naturalnie otwartym świetle tam gdzie ich natura...

profile.country.PL.title
Paulina.
Poszukiwacz

Tomku Ja się nie gniewam ;)
miło że zajrzałeś

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Jeszcze od siebie mógłbym zaproponować ubranie w dłuuugi sznur pereł (raczej czarne dla Ciebie)...ale to już chyba perwersja ;)
Podziw dla szybkości i staranności pozowania do autoportretu (bynajmniej nie podważam, że to auto-).

profile.country.PL.title
Paulina.
Poszukiwacz

A Masz racje bo o perełkach myślałam ale niestety brak w pobliżu :rolling_eyes:

Tomek69N napisał(a):

Podziw dla szybkości i staranności pozowania do autoportretu (bynajmniej nie podważam, że to auto-).

Czy szybko raczej się ociągałam prawie cały tydzień ale warto było :smileymrgreen:
jeśli chodzi o pozowanie to bardzo dziękuję bo strasznie na plecy od wyginania pózniej narzekałam :smileyhappy:

profile.country.PL.title
Paulina.
Poszukiwacz

Ostatnio zajmowałam sie zdjęciami na milenium ale przed nimi odwiedziłam Maciusia słodkiego ruchliwego szkraba może sie Wam spodoba pare pierwszych zdjęć portretowych

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Paulinko, Maciuś wypasik - fajna historyjka, a ostatnie - takie grzeczniutki :c2 :thumbsup:

Ale nie mogę wyjść z pod wrażenia Twojej milenijnej lilijki :c3
Wielkie brawa :c4 :c4 :c4 za odwagę i dobrą kompozycję, co zaowocowało subtelnym obrazem :thumbsup:

Jak lubisz tak jasno, to może spróbujesz portretów/aktów w highkey?

------------------------------
fotoamator
profile.country.PL.title
Paulina.
Poszukiwacz

Dziękuję Tadeuszu :D

Ostatnio zakupiłam Sobie dodatkowe światełko i cały czas coś pstrykam na pewno w niedługim czasie wstawię :)
Swoją droga bardzo ciekawa odmiana która nie pozwoliła Mi popaść w rutynę kfiatkową