anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

moja mini galeria (ALPOL6)

profile.country.pl_PL.title
alpol6
Poszukiwacz

moja mini galeria (ALPOL6)

chce tu zamieszczać fotki do ogółnej krytyki i prosze innych o niewstawianie swoich fotek w tym poście!!!
czekam na krytyke do zdjęcia kieliszka

286 ODPOW. 286
alpol6
Poszukiwacz

nawet nie zauważyłem że leci (chyba troche wcięty byłem jak je robiłem) Thx

Azazel-----
Początkujący

Mi się "87" bardzo podoba ;)
Jadąc na lotnisko byłem kiedyś tak chwilę przed świtem na dworcu w Kolonii, tylko tam kurde takiego spokoju nie było:( Non stop jakiś pociąg wjeżdżał odjeżdżał...:/

Adnośnie zdjęć z samolotów, do braw się dołączam ;)
Czemu kurde mój samolot nigdy takich czystych szyb nie ma?:)

alpol6 napisał(a):

mam dziwne wrażenie że w zakładce luzne rozmowy o fotografi niema sensu wystawiać fotek ogląda je 4-6 osób
może dało by sie założyć jakiś wątek osobny do galeri osób nie posiadających sony a chcących porad zaawansowanych użytkowników aparatów (ja czekam tylko na jakiś zastzryk gotówki i zakupuje jedną z ALF (zobaczymy na jaką fundusze pozwolą)

Hehe, to zapraszam na strony Fuji Klubu - bo nie widziałem tam Twoich fotek...
Tylko tam niestety nikt tak wyrozumiały nie jest że hybrydą/kompaktem focisz... ;)
Kurde, może też głowę pod gilotynę wsunę i parę fotek tu wrzucę... ;) (tj w tym dziale, nie Twoim wątku naturalnie ;) )

alpol6
Poszukiwacz

jakieś tam fotki daeno mnie tu nie było no i za tydzień niebędzie przez miesiąc wyjazd do włoch

(pytanie z innej beczki) byłem w sklepie pytałem sie o sony A900 spzedawca odradził i zaproponował NIKONA D700 mówiąc że liczy sie marka (niemiałem wgłądu do specyfikacji więc nie mogłem z nim pogadać) a moje pytanie do dlaczego w sklepach polecają przeważnie Nikona zamiast Sony??

(mierze tak wysoko (a900) perspektywa bardzo dobrej roboty za dobre pięniążki)

alpol6
Poszukiwacz
profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

powiedzcie czy nieprzesadziłem z przeróbką

Przesadziłeś bo głębia ostrości rozkłada się zupełnie inaczej ;)

alpol6
Poszukiwacz

pytanie dotyczące osób które leciały samolotem z aparatem
a dokładnei chodzi mi o to czy w bagażu podręczym moge mieć całe okablowanie do aparatu+pamięci (archos gmini400) + telefon wraz z ładowarkami oraz aldowarka do baterii (razem troche kabli jest tak więc niewiem jak z tym będzie na lotnisku prosze o odp (wylatuje w środe)

doslav.
Poszukiwacz

Bez problemu możesz wszystko zabrać w podręcznym (nieraz miewałem więcej takich zabawek) - byle byś się w wymiarach zmieścił (oraz wadze) ;)
Choć np. taki EasyJet nie wymaga wagi w bagażu podręcznym - tylko wymiary. Zdarzało mi się lecąc z nimi, że podręczny był sporo cięższy od rejestrowanego :D

alpol6
Poszukiwacz

dzięki za odpowiedz bo zastanawiałem sie czy wpuszczą mnie z elektroniką na pokład

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Zabrać możesz na pokład zawsze jeśli przeszedł sprzęt przez bramki. Najczęściej zatrzymują na bramkach scyzoryki, śrubokręty i płyny powyżej 100ml ale to ostatnie zależy od lotniska. Na niektórych nie wniesiesz dwóch złotych w kieszeni a gdzie indziej różne podejrzane cuda zupełnie nie krzyczą na bramce. Kiedyś wnosiłem pamiątkową kostkę specyficznego, skandynawskiego sera który przypominał C4...i trochę mnie przemacali. Nie raz moja torba podręcznego uzbrojona w aparat, laptopa i zestaw mobilnego internetu wyglądała na rtg jak zestaw podstawowy pana Bin Ladena...Po bramkach możesz kupić np. na bezcłowym nawet wieżę stereo, Encyklopedię Britanica, sześciopak piwka, albo litr wysokoprocentowego i spakować to w szesnaście reklamówek i nikt ci nie przeszkodzi w tym byś wniósł to na pokład...biznes to biznes a na lotnisku pewnie sporo muszą sklepy płacić czynszu i haraczu też rzecz jasna...

profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

To ja może napiszę, żebyś broń Boże nie spakował tego sprzętu do bagażu głównego :flushed: Od zwykłej rozpier...chy sprzętu po upadku torby z dużej wysokości po zwykłą, bezczelną kradzież.