Podziel się wrażeniami!
Kilka moich fotografii, wiem że cudo toto nie są, lecz czekam na konstruktywną krytykę...
.... prosiłbym o nieocenianie ramek.... kwestia gustu....
i kolejne dwa:
2 zdjecie najlepsze, dobrze skadrowane, 1 tez dość dobre, niestety na kazdym zdjeciu jest słaba jakosć, nie spodziewam się rewelacji przy 65KB na zdjęcie...
Przy kompresji staraj się wybrać wartość dla której zdjęcie będzie ważyło w granicach 200/250KB. Wtedy będzie można coś skomentować ;]
Trzecie zjecie w pierwszym poscie i pierwsze w drugim sa najlepsze. Ton wody wyszla swietnie... no i zachowales naturalny kolor nieba. Poza tym zdjecie jest fajnie skadrowane, generalnie wyglada bajecznie, doslownie i w przenosni
Nastepne zdjecie jest po prostu fantastyczne. Nic dodac nic ujac, mozna "odplynac" Nie mozna miec jakichkolwiek zastrzezen.
PS
no moze pare chmurek na niebie, ale to juz nie od ciebie zalezalo
A i jeszcze jedno, gdzie bylo zrobione pierwsze zdjecie w pierwszym poscie? jest to widok na ..??
Czmiel, wyjście z portu w Górkach Zachodnich i widok na Port Północny (Gdańsk), a zrobione na jachcie, ogólnie strasznie bujało i nie wiedziałem czy jakakolwiek fotka wyjdzie
I dzięki za opinie
To co widzisz na 1 planie to żagiel oraz relingi i kilka krawatów
Hilda jest good very big
Zachodzik też bardzo klimatyczny.
Kolejna trójeczka, tym razem zdjęcia nocne wykonane w Helskiej Marinie w okolicach 2-3 w nocy, nie pamiętam dokładnie
jeszcze mała panorama... mam mieszane uczucia co do tej fotki... jak widzicie to wy?
tutaj w trochę większej wersji
i trochę starsze....