Podziel się wrażeniami!
Tak na początek kilka ważyków
wazyk11.jpg
wazki.jpg
wazka99FR.JPG
Dziękuję wszystkim za wizytę
Co do kadru z konikami to mogłem sobie planować ile wlazło, a one i tak niweczyły moje wysiłki ganiając się i rozrabiając po całym padoku
Mimo wszystko to jest kawałek z najbardziej "akceptowalnym" tłem, bo we wszelkie inne strony straszą paskudne budynki
Gdyby ktoś chciał owych łobuziaków pofocić to zapraszam w imieniu właścicielki do miejscowości Mrzeżyno.
Pojeździć można na Hulku, bo Portek to roczne "maleństwo"
Kolejna zbieranina tematyczna
Kwiecisty gwiazdozbiór - hm... Lubię ciemną obróbkę ale tutaj to chyba nawet dla mnie zbyt mrocznie
Natomiast pozostałe dwa bardzo mi leżą Wzloty i upadki - fajnie złapane i widzę, że coś się tam dzieje, a następne też OK. Może tylko jak dla mnie, trochę więcej kontrastu bym dorzucił bo kolorki nieco smutne. Mimo to koniki na tak
Witam
Brutal super
Kwiecisty gwiazdozbiór przyciaga Moja uwage tzn podoba Mi sie ciekawe ujecie
Wzloty i upadki fajne ,tego biednego jezdzca na pewno bolało co nieco
tyle okiem amatora pozdrawiam
Gwiazdozbiór mi się podoba takim jak jest.
Wzloty i upadki. Domyślam się, że powstało po złożeniu dwóch zdjęć? Jeżeli tak to mam nadzieję, że masz też trzecie - jak dziewczę już przyziemiło? I w takiej właśnie formie - trzech oddzielnych zdjęć umieszczonych obok siebie (to się chyba tryptyk nazywa) bym widział tą historyjkę.
Nie zaszkodziłoby również wyostrzyć fotkę po zmniejszeniu, i może wyretuszowaniu tej przeszkody co się dziewczynie z pleców wyrasta
Sadam, Paulina, Dosłav dziękuję za wizytę
Kolorystyka na konikach jest taka jaka była, bo dzień nieco szary był niestety, a nie chciałem zbytnio przebarwiać.
Co do tryptyku, to byłby napewno gdyby się pewna ofiara losu (czyli ja) nie zagapiła i nie zapomniała trzeciej fotki zrobić...
koniki super
Brutal (a krowa ma dłuższy i sie nie chwali ) świetnie złapane
wzloty i upadki- oj były, były upadki, do dzisiaj mnie biodro łupie
aniaraven znam już ten ból, niedawno zaliczyłem pierwszą glebę......
Nieco nowych fotek z Polic. Kto mieszka w okolicach Szczecina, polecam wycieczkę
Witam
"Za murem" i "Silos" nie przyciągnęło szczególnie mojej uwagi
Za to "Zarwana symetria" bardzo fajny kadr Efekt naprawdę super
"za murem" to próba raczej, podobnie jak "silos", który chciałem pokazać w pięknej kolorowej scenerii, choć wiem, że takie tematy lepiej się ogląda w B&W
Pogoda jednak była tak piękna, że nie potrafiłem sobie odmówić