Podziel się wrażeniami!
Witam, mój debiut na tym forum. Mam 13 i pół lat fotografią interesuje się od roku, od miesiąca jestem posiadaczką Sony a200 + 18-70 kit.
Poddaję się ocenie na tym forum, ponieważ długi czas dodawałam zdjęcia na strony takie jak digart.pl -ale opinia posiadaczy Alphy -bezcenna.;D
to do rzeczy:
niestety skrzynki się usunąć nie dało 😜
Jak się nie da jak się da
o tak
hihi ja niestety mówię o takim naturalnym usunięciu ^ ^ nie bawię sie zbyt dużo w PS'ie, a co za tym idzie nie znam go dokładnie
Też nie znam dobrze PS, ale stempel jest bardzo przydatny.
kiedyś używałam tego urządzenia ale zawsze wyglądało mi to strasznie nienaturalnie, i od tamtej pory stempelkuję i usuwam tylko niedoskonałości na twarzy
coolds napisał(a):
hihi ja niestety mówię o takim naturalnym usunięciu ^ ^ nie bawię sie zbyt dużo w PS'ie, a co za tym idzie nie znam go dokładnie
no to mówię, retuszuję - ale tylko twarze a co do miejsca bez przeszkadzajek, moja mała mieścina jest brzydka i bardzo zaniedbana i zawsze wszędzie znajdzie się jakieś ale 😜
i ostatnie trzy zdjęcia z sesji z Patrycją, osobiście jestem fanką 280 : D i tego pięknego bliku na 1 planie.; )
280 - świetny pomysł! Bardzo mi się podoba, tylko szkoda że kapelusz przycięty...
moja mania, wszystko przycinam, docinam. kombinuję