anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Coolds. - WIELKI POWRTÓ :)

oldguest
Początkujący

Coolds. - WIELKI POWRTÓ :)

Witam, mój debiut na tym forum. :) Mam 13 i pół lat fotografią interesuje się od roku, od miesiąca jestem posiadaczką Sony a200 + 18-70 kit.
Poddaję się ocenie na tym forum, ponieważ długi czas dodawałam zdjęcia na strony takie jak digart.pl -ale opinia posiadaczy Alphy -bezcenna.;D
to do rzeczy:

797 ODPOW. 797
Niniel
Początkujący

Te zdjęcia są takie jasne, że na poczatku w ogóle nie zauwazyłam tego świecznika. Jak dla mnie trochę za bardzo się wszystko zlewa ze sobą.

oldguest
Początkujący

ale przecież przepalenie nie jest czymś złym. od zawsze to robię w mniejszym czy tam większym stopniu :P; ponieważ lubię tą małą wyrazistość ;)

Niniel
Początkujący

Czasami nie jest, ale np. w 276 przepalenie zlewa się z modelką tak, że ona praktycznie straciła kolano :tongue_winking: i przez to zamiast skupiać się na modelce to ja próbuję wypatrzeć gdzie jej się to kolano naprawde kończy.

oldguest
Początkujący

a to już zależy kto na czym gustuje, bo jeżeli dla Ciebie w zdjęciu są ważne kolana to ta obróbka ci się nie spodoba, a dla kogoś kto na pierwszy rzut oka patrzy na twarz modelki będzie to idealne, ponieważ z tych przepaleń ładnie wychodzą włosy modelki które hym.. oddzielają jej twarz od przepalonej "plamy" :) ale to już kwesta gustu :)

Niniel
Początkujący

Dobrze bronisz swoje zdanie, ale ja jednak mojego nie zmienie. Inne Twoje zdjęcia mi się podobają, ale te ostatnie do końca mi podeszły :P

oldguest
Początkujący

ja tylko bronię; nie zmuszam cię słowem do zmiany zdania :P

profile.country.pl_PL.title
BuBu__
Początkujący

Mi bardzo przypadła do gustu sesja z przepałami, sama też lubię przepały ;)

oldguest
Początkujący

M; Patrycja,
jeden z dwóch wrzutów z nią w roli głównej ;) osobiście jestem fanką 277 : P

Niniel
Początkujący

Kolorowa dziewczyna :) Bardzo mi się podobają wszystkie trzy zdjęcia, więc nie wyznaczę faworyta :P

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

:c37
Dla mnie faworytem jest 278.
A raczej byłoby, gdyby nie ta skrzynka (gaz, bezpieczniki?) na drugim planie...

------------------------------
fotoamator