Podziel się wrażeniami!
witam mam pyanie kupiłam dzis aparat sony dsc-h20 i menu mam w jezyku angielskim a bardzo chciałabym miec w jezyku polskim nie wiem jak go ustawic PROSZĘ O POMOC....
czytałam instrukcje dwa razy i nic nie ma na temat zmiany jezyka....
czy aparat został zakupiony w USA lub innym kraju ?
jeżeli był zakupiony z europejskiej dystrybucji (najlepiej PL) - język polski jest dostępny.
Zmianę języka (zgodnie z instrukcją) wykonuje się następująco:
MENU :smileyarrow: Polski
jakby co to w angielskiej instrukcji obsługi strona 49
dziekuje bardzo za pomoc
jestem bardzo szcesliwa mam nadzieje ze fotografowanie sprawi mi wielka radosc
jeszcze raz wielkie dzieki pozdrawiam
Witam chciałabym zmienic język na Polski w aparacie sony dsx hx60v. Prosze o pomoc
Aparat został zakupiony z europejskiej dystrybucji czy jest z innego kontynentu? Jeżeli został zakupiony jako aparat przeznaczony na rynek pozaeuropejski (np. amerykański, japoński) to nie ma takiej możliwości. Są chyba trzy regiony i język angielski występuje w każdej wersji ale wiele innych języków (w tym polski) tylko w aparatach kierowanych na dany kontynent (do danego regionu).
Ale jeżeli jest to aparat z dystrybucji europejskiej to wejdź w menu, wybierz zakładkę ustawienia (setup) - zakładka z symbolem teczki i tam jest ustawienie język (language) - ustawienie z literką A. po wejściu w ten tryb wybierasz odpowiadający Ci język (na tej stronie jest opis jak wejść do podmenu język).