anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

jak ustawic język polski w h20

weronia1608
Początkujący

jak ustawic język polski w h20

witam mam pyanie kupiłam dzis aparat sony dsc-h20 i menu mam w jezyku angielskim a bardzo chciałabym miec w jezyku polskim nie wiem jak go ustawic PROSZĘ O POMOC....
czytałam instrukcje dwa razy i nic nie ma na temat zmiany jezyka....

4 ODPOW. 4
profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

czy aparat został zakupiony w USA lub innym kraju ?
jeżeli był zakupiony z europejskiej dystrybucji (najlepiej PL) - język polski jest dostępny.
Zmianę języka (zgodnie z instrukcją) wykonuje się następująco:
MENU :smileyarrow: Polski
jakby co to w angielskiej instrukcji obsługi strona 49

Początkujący

:D dziekuje bardzo za pomoc :D
jestem bardzo szcesliwa mam nadzieje ze fotografowanie sprawi mi wielka radosc :thumbsup:
jeszcze raz wielkie dzieki pozdrawiam :c10

ciapulek
Poszukiwacz

Witam chciałabym zmienic język na Polski w aparacie sony dsx hx60v. Prosze o pomoc

profile.country.PL.title
piotruso
Znawca

Aparat został zakupiony z europejskiej dystrybucji czy jest z innego kontynentu? Jeżeli został zakupiony jako aparat przeznaczony na rynek pozaeuropejski (np. amerykański, japoński) to nie ma takiej możliwości. Są chyba trzy regiony i język angielski występuje w każdej wersji ale wiele innych języków (w tym polski) tylko w aparatach kierowanych na dany kontynent (do danego regionu).

Ale jeżeli jest to aparat z dystrybucji europejskiej to wejdź w menu, wybierz zakładkę ustawienia (setup) - zakładka z symbolem teczki i tam jest ustawienie język (language) - ustawienie z literką A. po wejściu w ten tryb wybierasz odpowiadający Ci język (na tej stronie jest opis jak wejść do podmenu język).