Podziel się wrażeniami!
Witam,
Proszę posiadaczy A65 o wpisanie swoich spostrzezen i opinii nt tego aparatu. Z gory dzieki!
Witam,
Proszę posiadaczy A65 o wpisanie swoich spostrzezen i opinii nt tego aparatu. Z gory dzieki!
Nie miałem do czynienia z A65 więc tylko poprawię link wstawiony przez Gucia:
http://www.recenzje.net.pl/1-aparaty_cyfrowe/4.2251vs2250
Drodzy Panowie. Najlepiej, podając linki, jest skorzystać z przycisku URL - wówczas link jest nieobcięty, nie zajmuje (jak czasem bywa) kilku wierszy, jest po prostu elegancki, o tak: link.
Ponadto, gdy korzystamy z URL, klikając w taki link otwiera się nowa zakładka, więc po skorzystaniu można ja zwyczajnie zamknąć, a okno forum będzie dalej otwarte tam, gdzie było.
Korzystajcie z udogodnień, które mamy zaoferowane
Gucio50 napisał(a):
Jednak mieć 2000 a nie mieć to cztery tysiące różnicy.
Właśnie mam ten sam dylemat, czy wchodzić w A77 czy w A65. Jak na razie to te 4 tys różnicy właśnie do mnie przemawiają.
Najbardziej mnie przekonuje do A77 lepszy AF, tyle że chyba za dużo za to trzeba płacić. Za tę różnicę można kupić już niezłe szkło.
Zetsaw a65 + 16-105 został sprawdzony w Szklarskiej Porębie, Tereska była zadowolona.
Ja brałbym a77, większe, fajniejsze i takie tam
ja w sobotę byłem w Sony Center i a77 jak na pierwszy widok oko w oko
a w FotoJoker'ze był z nowym szkiełkiem
ale w tym SC jakaś bida, ani gripa ani baterii nie mieli
AF ale ten wizjer jakiś taki inny, dla mnie trochę dziwny, chodź może bym się przyzwyczaił.
Lecz cena jak dla mnie
piotruso napisał(a):
Nie, nie będziesz miał 4 tysięcy wolnej gotówki kupując A65.
piotruso napisał(a):
Ten obiektyw SONY DT 16-105 rzeczywiście byłby dla mnie ciekawą propozycją. Zoomik w sam raz, a szeroki kąt też się na pewno przyda.