Podziel się wrażeniami!
Czy pasuje?
Czy 77-tka ma lepszy.
Chcę sprzedać swoją A55 wraz z obiektywem kitowym 18-55 i obiektywem Sigma 50-300
Oczywiście mam świadomosć, ze czeka mnie spora dopłata , ale za parę miesiecy mam imieniny.
W aparacie A77 stosowane są "tradycyjne" akumulatory do Alphy, czyli InfoLITHIUM M (NP-FM500H). Natomiast w A55 InfoLITHIUM W (NP-FW50).
W aparacie A77 stosowane są "tradycyjne" akumulatory do Alphy, czyli InfoLITHIUM M (NP-FM500H). Natomiast w A55 InfoLITHIUM W (NP-FW50).
No i mnie czeka ten sam problem..... Ale coz za 77-mke warto Jeszcze niecaly miesiac
Zelmer napisał(a):
No i mnie czeka ten sam problem..... Ale coz za 77-mke warto Jeszcze niecaly miesiac
Moze mozna go kupic w Polsce, w UK premiera jest przewidywana na polowe pazdziernika - tak mowia w centrum Sony
Zelmer napisał(a):
Moze mozna go kupic w Polsce, w UK premiera jest przewidywana na polowe pazdziernika - tak mowia w centrum Sony
Prawie na pewno nie mają go w sprzedaży.
Gucio50 napisał(a):
na skapiec.pl znalazłem kilka sklepów, które wysyłaja go już, w terminie 3 oraz 7 dni od daty ksiegowania wpłaty.
Mam na myśli model Body A77
Jedynie modelu z obiektywem 2.8 16-50 w tej chwili nie ma.
Jeszcze raz zadzwonilem do glownego centrum dystrybucji w UK no i powiedzieli ze najnowsze informacje jakie posiadaja to polowa pazdziernika.