anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

XE7096 - Problem

ROZWIĄZANE
profile.country.PL.title
strusiu44
Poszukiwacz

XE7096 - Problem

Witam

Wczoraj cz przed wczoraj pobrałem przez sieć najnowszą wersję oprogramowania TV.

A dziś nie idzie ogłądać zadnego programu - objawy podobne są do tak zwanych " lagów "

głos wyprzedza obraz ,co chwile tnie (laguje) dzwięk co chwile się wyłącza i tak jest na kazdym kanale ( efekt podobny do tego jak ktoś by co 2 sekundy włączał i wyłączał pauze )(obraz z kablówki ) jedyny program który można ogłądać bez zadnego zarzutu to TVN HD .

Wydaje mi się ze to po tej aktualizacji przed było wszystko ok

Ktoś ma podobnie ??

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Zaakceptowane rozwiązania
profile.country.PL.title
strusiu44
Poszukiwacz

Problem sam ustąpił następnego dnia .

Jak narazie wszystko jest ok .

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

6 ODPOW. 6
profile.country.PL.title
marek_j
Użytkownik

U mnie aktualizacja nie spowodowała żadnych problemów w działaniu TV.

profile.country.PL.title
strusiu44
Poszukiwacz

Być może nie jest to spowodowane nowym update lecz czym innym.

Dodam jeszcze ze inny problem mam również przy oglądaniu Netflixa tu zaś co jakieś 5 - 7min znika dzwięk na 1-2sekundy.

profile.country.PL.title
djrychu
Expert

Witam,

Na początek soft reset jak nie pomoże to przywrócenie do ustawień fabrycznych.

Pozdrawiam

profile.country.PL.title
marek_j
Użytkownik

Tak przy okazji szukania rozwiązania mam pytanie do djrychu.

Co tak na prawdę uzyskuje się przez przywrócenie ustawień fabrycznych. Zrobiłem to kiedyś i jedyne co, to wyzerowały mi się ustawienia obrazu i sieciowe. Musiałem wszystko od nowa ustawiać. Czy dzieje się coś jeszcze, czego nie widać?

profile.country.PL.title
djrychu
Expert

Witam,

Zgodnie z:

http://sony-eur-eu-pl-web--eur.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/140997

WAŻNE: Przywrócenie ustawień fabrycznych powoduje usunięcie z telewizora wszystkich danych i ustawień (informacji o ustawieniach sieci Wi-Fi i przewodowej, danych logowania do konta Google i innych kont, aplikacji Google Play oraz innych zainstalowanych aplikacji itd.). Telewizor zostanie przywrócony do stanu z chwili zakupu.

http://sony-eur-eu-pl-web--eur.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/72534/related/1

WAŻNE: Proces przywracania ustawień fabrycznych nie spowoduje usunięcia ustawień i pobranych aplikacji. Zostanie zresetowane jedynie oprogramowanie telewizora.

Pozdrawiam

profile.country.PL.title
strusiu44
Poszukiwacz

Problem sam ustąpił następnego dnia .

Jak narazie wszystko jest ok .