anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

KDL-32BX400

oldguest
Początkujący

KDL-32BX400

:c37 Witam.Widze ze są tu osoby znające się na tv. i mam pytanko, mam zamiar sobie kupic KDL-32BX400 moze ktos doradzi czy jest to dobry wybór. Robert.

18 ODPOW. 18
Sych-----
Początkujący

Więcej info! Ile kasy, co masz podłączone, jaka odległość, co oglądasz, jakie nasłonecznienie?

oldguest
Początkujący

Kasa tak 2000 , ampli.str-da2400es blu-ray bdp-s470, odległość tak 2,5m, a co oglądam to przedewszystkim koncerty i filmy, nasłonecznienie tv stał by tyłem do okna.Dzisiaj tak przeglądałem fora i zastanawiam się jeszcze nad modelem kdl-32ex500.Co proponujesz?

Sych-----
Początkujący

Proponowałbym min 37-40" wielkość. Dokładasz trochę kaski i masz rewelacyjny ex500. Dużo wyższa półka i jakość niż bx400. Z tego modelu będziesz bardzo zadowolony.

profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

Zdecydowanie EX500

oldguest
Początkujący

Dziękuje za podpowiedz i zdecyduje się na EX500.Mam jeszcze następne pytanko,czy jak podłoncze blu-ray z ampli a potem ampli z tv kablami hdmi czy to wystarczy czy trzeba bedzie jeszcze jakis kabelek podłączyc.

oldguest
Początkujący

Zależy czy amplituner ma ARC (z tego co widzę STR-DA2400 nie ma ARC). W takim razie jeszcze kabel optyczny lub 2x chinch do podłączenia dźwięku z TV do kina.

oldguest
Początkujący

A który lepszy optyczny czy chinch

oldguest
Początkujący

Optyczny.

oldguest
Początkujący

Dziękuje za odpowiedz i mam następne pytanko.Mam blu-rey s-470 i jak go wyłącze to po kilu godzinach dalej jest lekko cieplutki nie wiem czy to jakas wada czy te typy tak mają,ale jak wyłącze z gniazda to juz nie.A drugie pytanko,mam cd z wyjsciem optycznym a w ampli nie ma wejscia optycznego dla cd ale są dla video i sat i pytanko czy mozna podłączyc cd do jednego z tych gniazd czy będzie grało.I to by było narazie pytan ale za kilka dni będe miał tv EX500 i pewnie cos tu znowu naskrobie odnosnie ustawien.