Podziel się wrażeniami!
Witam, jakie okulary 3D polecacie? Ceny wahają się od 200 do 400 zł i nie wiem czy jest sens dawać 200 zł więcej.. Niby te droższe są większe, ale czy to rzeczywiście taka różnica?
Nie bardzo rozumiem dylemat do TV Sony są dwa modele okularów TDG-BR100 i TDG-BR50 z czego te drugie to modele dla dzieci. Zakłądanie ich przez dorosłych o normalnym rozmiarze czaszki kończy się połamaniem.
Razem z nowymi modelami prawdopodobnie pojawią się nowe modele z wbudowanymi akumulatorkami.
Okulary które mamy od Sony są wyjątkowo dobre. Nie ma problemu z założeniem ich na okulary korekcyjne, dobrze odcinają dopływ zewnętrznego światła, więc nie trzeba szukać nic innego;)
Bez przesady :smileyredface:, chyba nie będziesz siedział przed telewizorem w różowych dziecięcych okularach! Te okulary zostały zaprojektowane specjalnie dla najmłodszych, stąd właśnie do dyspozycji kolor różowy i niebieski.
Kasik - zdziwiłabyś się jak często Klienci zakładają okulary małe różowe - pomimo, że do wyboru mają jeszcze dwie sztuki czarne
Kolor różowy mi absolutnie nie przeszkadza. Bardziej zaskakujące jest dla mnie to, że zamiast okularów dla dorosłych ludzie uparcie zakładają te, które nie są dla nich przeznaczone. Eh…
Kasik napisał(a):
Kolor różowy mi absolutnie nie przeszkadza. Bardziej zaskakujące jest dla mnie to, że zamiast okularów dla dorosłych ludzie uparcie zakładają te, które nie są dla nich przeznaczone. Eh…
Okulary dla "Dorosłych" są dużo wygodniejsze, przynajmniej na moją głowę Przymierzanie różowych, mniejszych może mień związek z kolorem (ostry, intensywny - przyciąga wzrok), albo z chęcią sprawdzenia pierw tych mniejszych - w drugiej kolejności większe. Widziałem okulary na rok 2011 - są świetne
Jeśli ktoś się zdecydował na taki telewizor to widocznie go na niego stać, więc dziwne, że kosztem wygody żal mu jeszcze zapłacić 200 zł więcej.Tadeusz napisał(a):
Pewnie są tańsze...
A jak się kupiło tv za kilka tysięcy, to można chociaż kilkadziesiąt zł zaoszczędzić na okularach
Pochwal się wrażeniami :smileygeek:Zimny napisał(a):
Widziałem okulary na rok 2011 - są świetne
Wrażenia wizualne pozostawię Zimnemu, ale powiem że na mnie wrażenie w nowych okularach robi szybkość ładowania. Podłączenie pod ładowarkę na 3 minuty wystarcza na 30 minut oglądania filmu. Idę zrobić kawę, wracam... a okulary już naładowane na cały seans:)