anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

EX720 -podłączenie dysku a DLNA, odtwarzanie filmów,

wilan97
Początkujący

EX720 -podłączenie dysku a DLNA, odtwarzanie filmów,

Napisałem już to w innym temacie ale mam już taki problem:

Mój tv to ex720

Mam dysk 1 tb i mam go w ntfs, nie chcę go formatować bo jest zapełniony (tv go nie widzi)

Mam też pendrive 4gb i go sformatowałem w fat32, telewizor go widzi ale jak chce włączyć film to wyskakuje komunikat 'odtwarzanie niemożliwe'. O co chodzi bo ja już się pogubiłem?

A i jeszcze jedno pytanie, czy można do mojego tv podłączyć rozgałęźnik usb np z 1 na 3?

Edytowano 23.09.2011
Sprecyzowałem tytuł tematu.
Zimny.

23 ODPOW. 23
profile.country.PL.title
daro666
Nowicjusz

Witam
Ja kiedy używałem PS3 Mediaserver i po wifi przesyłałem full hd (mkv 45GB)to cięcie było masakryczne nie dało się oglądać,po kablu to samo a odtwarzane na samym PC szło bez najmniejszego problemu.(PC dość leciwe)
Natomiast co dziwne RIO w 3D ale 720 po wifi szło bez najmniejszego problemu i w 3D :thumbsup:
Rozwiązanie problemu z transferem - zakup Vaio z wyjściem hdmi wspierającym 3d.
Wszystko śmiga bez najmniejszych problemów pełne 3d jak i również mini hd 3d.

DRSteell
Początkujący

A ja używam PS3 Media Serwer poprzez BluReya i filmy leca przez WiFi i nic mi się nie tnie, a to kolejny film typu 8 GB lub standard 2-4 GB rewelacja.

A czy komus uzywając PS3 Media S... poprzez TV dziłaja mu filmy w mkv ??

djh-----
Początkujący

daro666 napisał(a):

Witam
Ja kiedy używałem PS3 Mediaserver i po wifi przesyłałem full hd (mkv 45GB)to cięcie było masakryczne nie dało się oglądać,po kablu to samo a odtwarzane na samym PC szło bez najmniejszego problemu.(PC dość leciwe)
Natomiast co dziwne RIO w 3D ale 720 po wifi szło bez najmniejszego problemu i w 3D :thumbsup:
Rozwiązanie problemu z transferem - zakup Vaio z wyjściem hdmi wspierającym 3d.
Wszystko śmiga bez najmniejszych problemów pełne 3d jak i również mini hd 3d.

A jak te 3D chodzi ? są te zakłócenia obrazu od góry ? jaka jest głębia >? czy mocne sa wychodzące efekty z ekranu?

DRSteell
Początkujący

Mała poprawka filmy które mam i nie są w wielkości 5GB lub więcej jednak przez WiFi nie idą będę próbował kablem. A pytanie brzy kto używa PS3 Media Serwer i ogląda mkv na TV a nie przez BluRey ?