anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

ex 402. i "poza zakresem"

crimson-----
Początkujący

ex 402. i "poza zakresem"

Być może to banalny problem, ale po podłączeniu pc do telewizora wyskakuje mi napisik "poza zakresem" i nie ma obrazu. Coś pewnie z rozdzielczością ale kombinowałem już z tym. Gdy go podłączyłem za pierwszym razem wszystko było w porządku, ale później pobawiłem się ustawieniami i teraz dupa zbita, nie mogę dojść do ładu z tym wszystkim. Kabelek zwykły nie mam wejścia hdmi w pc. Telewizor Bravia ex402. HELP!!!

3 ODPOW. 3
profile.country.pl_PL.title
Zimny_
Użytkownik

Witaj,
jakim kablem masz podłączony komputer do LCD? Jaką masz kartę graficzną, Windows i ustawioną rozdzielczość? Czy ustawienia którymi się bawiłeś były w telewizorze, czy w komputerze?

crimson-----
Początkujący

kabel dvi. Karta gforce 9600gt. To chyba coś w kompie jednak bo zresetowałem tv "ustawienia fabryczne" i dalej to samo. W kompie nie bawiłem się rozdzielczością. Mam pcta nie laptopa więc muszę dokupić jeszcze jeden kabel żebym mógł w kompie ustawić odpowiednią rozdzielczość i jednocześnie mieć podłączony telewizor. Mam nadzieje że będzie wszystko hulało. Ale dziwne jest to, że po pierwszym podłączeniu wszystko działało, nie musiałem nic ustawiać, a teraz jest lipa.

profile.country.pl_PL.title
Zimny_
Użytkownik

Spróbuj zmienić rozdzielczość w komputerze. Sposób podłączenia i konfiguracje masz opisaną w linku poniżej. Musisz tylko kliknąć na rodzaj narty (Nvidia):
http://support.sony-europe.com/tutorials/tvhc/computer2tv/computer2tv.aspx?m=&f=