- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Aktualizacja
Dzień dobry , posiadam TV KDL-43WF665. Obecny system to v8.548. Zaznaczona aktualizacja "automatyczna" . Przy sprawdzaniu systemu odpowiedź "...najnowszy system" . Na stroni internetowej SONY jest dostępna v8.858. Kiedy system się sam zaktualizuje?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witam,
Aktualizacje z sieci (OTA) są wprowadzone stopniowo bez podania konkretnej daty. Aktualizacja ze strony na pendrive (OND) jest zawsze wydawana wcześniej niż w sieci. Ma to głównie za zadanie tak bynajmniej mi się wydaje wychwycenia ewentualnych błędów na mniejszym gronie użytkowników.
Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Nie zaktualizuje się - pewnie w poprzedniej aktualizacji jest bubel.
Mam to samo z XE7005 - dwie aktualizacje się nie przyjęły bo zaciągnął z automatu poprzednią której na stronie już nie widziałem (pewnie została wycofana)
OTA? to nie telefon - aktualizacja dostępna na serwerach sony to i tv podczas uruchamiania sprawdza czy jest nowa wersja- jak masz włączoną automatyczną aktualizację to tv powinien pobrać.
Także ściągasz ręcznie i instalujesz z pendrive - i liczysz że kolejna pójdzie już automatycznie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
A czy jest bezpieczne aktualizowanie z pendriva,pytam bo mam tez duza ruznice miedzy najnowsza ktora zostala sciagnieta z automatu na tv,a to na stronie ktura jest do pobrania.Czy robic to samemu czy czekac na kolejna automatyczna?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Ja obserwuję na forum parę dni czy nowa aktualizacja nie ma jakiś błędów i od razu na pena i do tv. Nieraz długo trzeba czekać aż sam zaskoczy z automatu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
ok,dzieki za info