Podziel się wrażeniami!
czy komuś dołączyli urządzenie bezprzewodowe do odbierania internetu bez kabla do tv i gdzie takowe można dokupić..pomocy
Edytowano 13.03.2011
Sprecyzowałem tytuł tematu, oraz przeniosłem do odpowiedniego działu.
Zimny.
Jak model TV posiadasz?
Część modeli posiada wbudowane WiFi,część wymaga dokupienia adaptera UWA-BR100 - jest on dostępny w salonach Sony.
lcd32lx500
Jesteś pewien co do posiadanego modelu?
Na stronach wsparcia jedyny model 32" to KDL-32L4000, modele z literkami LX to 40, 52 i 60 calowe serii LX900 - zeszłoroczne modele 3D, z wbudowanym WiFi.
edit
No chyba, że wujek google mówi prawdę i masz "Telewizor lcd Panasonic VIERA TX-32LX500" - jeśli tak to sorki ale pomyliłeś fora
mój model to KDLEX500 chyba wiem co mami twierdzisz że nie mam wifi
magielam napisał(a):
mój model to KDLEX500 chyba wiem co mami twierdzisz że nie mam wifi
magielam napisał(a):
czy komuś dołączyli urządzenie bezprzewodowe do odbierania internetu bez kabla do tv i gdzie takowe można dokupić..
dzięki i sory za pomyłkę już wiem nawet ile taki adapter kosztuje jakieś 200zl pozdrawiam
A czy to musi byc dokladnie ten adapter? Nie mozna go zastapic takim co do neostrady dodają np?
nie ma możliwości, zarówno adapter jak i telewizor mają odpowiednio dograne komponenty które się uaktywniają usługę WiFi po podłączeniu adaptera.
Pozdro!
Zamiast adaptera można zastosować router WiFi. Cena ok 100zł. Jednak skonfigurowanie do istniejącej sieci domowej może być skomplikowane.