Podziel się wrażeniami!
Nareszcie rusza wypożyczalnia obiektywów
http://www.sony.pl/hub/klub-sony/6/1#2
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Obiektywy możesz wypożyczyć w autoryzowanym serwisie Sony - w CSI na Żytniej w Warszawie.
dodam od siebie, że to wypożyczenie jest na 3 dni.
Przyznam szczerze, że od dawna na takie coś czekałem!
Szkoda, że do Wawki mam 300km, ale w momencie, kiedy przed zleceniem coś mi się stanie ze sprzętem - mam już alternatywę
Bardzo fajna inicjatywa
Cennik też wygląda zachęcająco, tylko nie doszukałem się info na temat jakiegoś zastawu
Czyżby go nie było
zastawu nie ma - ceny chyba trochę wysokie - ale za nowości zawsze trzeba zapłacić.
Jak potrzebujesz szkła jednorazowo kupujesz przez internet robisz co musisz i w ciągu 10 dni odsyłasz - chyba będzie taniej ?
600 pln za fajne szklo na 3 dni i jeszcze kaucja? Tak ma byc? 😕
Wydaje mi się że zdecydowanie za drogo Ale dobrze że jest przynajmniej taka możliwość
No cóż wypożyczając podczas urlopu na miesiąc Corollę "nówka sztuka i wypas" zapłaciłem ciut mniejszą stawkę dobową niż najniższa za kit u Sony...ale jest możliwość i do tego nie trza lać benzyny .
Ygh...nie wiem co ma na celu ta wypozyczalnia,szczegolnie kiedy sposobnosc posiadania danego szkla na swoim bagnecie jest tak droga.
Mialem wrazenie,ze ma to sluzyc sprawdzeniu parametrow szkla w jakie mamy sie zamiar w przyszlosci zaopatrzyc.Taki 3dniowy test moze dac nam wiele odpowiedzi w kontekscie idei zakupu.
Tu jednak nastapil zonk a ceny brutalnie zweryfikowaly entuzjazm jaki z pewnoscia wstapil w wielu z Nas zaraz po przeczytaniu pierwszej strony tematu wklejonego przez Karola.
robert4you napisał(a):
ceny chyba trochę wysokie
Style napisał(a):
Wydaje mi się że zdecydowanie za drogo
Monty napisał(a):
Ygh...nie wiem co ma na celu ta wypozyczalnia,szczegolnie kiedy sposobnosc posiadania danego szkla na swoim bagnecie jest tak droga.
Mialem wrazenie,ze ma to sluzyc sprawdzeniu parametrow szkla w jakie mamy sie zamiar w przyszlosci zaopatrzyc.Taki 3dniowy test moze dac nam wiele odpowiedzi w kontekscie idei zakupu.
Tu jednak nastapil zonk a ceny brutalnie zweryfikowaly entuzjazm jaki z pewnoscia wstapil w wielu z Nas zaraz po przeczytaniu pierwszej strony tematu wklejonego przez Karola.