Podziel się wrażeniami!
Wiecie może czy będą darmowe wejściówki jak co roku dla członków klubu "Alfa" na targi FVF w Łodzi?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Panowie. Spokojnie.
To racja, że SONY nie poinformowało,że będzie na tegorocznych targach, ale chyba nikt mnie nie zastrzeli jak wyrażę swoją opinię i powiem, że targi w ŁDZ bez SONY, byłyby jakieś takie dziwne. Przecież wiadomo gdzie najlepsze atrakcje są! I promocje!
Chciałbym jednak zwrócić uwagę, że na nowej platformie jako tako nie ma Foto Klubu.
Zaś co do samych biletów - jeśli będzie taki bonus dla forumowiczów, to w stosownym czasie zostanie taka informacja podana na forum.
Nawet nie wiem czy Sony będzie się wystawiać w tym roku na targach w Łodzi.
Nie widziałem nigdzie oficjalnej informacji.
Zaś o darmowych wejścówkach nic mi nie wiadomo.
A jak darmowych wejśówek nie będzie to co? Nie przyjedziesz? Bo jak nie za darmo to szkoda kasy? Nie wydasz pieniędzy na bilet, żeby się zobaczyć z ludźmi?
Panowie. Spokojnie.
To racja, że SONY nie poinformowało,że będzie na tegorocznych targach, ale chyba nikt mnie nie zastrzeli jak wyrażę swoją opinię i powiem, że targi w ŁDZ bez SONY, byłyby jakieś takie dziwne. Przecież wiadomo gdzie najlepsze atrakcje są! I promocje!
Chciałbym jednak zwrócić uwagę, że na nowej platformie jako tako nie ma Foto Klubu.
Zaś co do samych biletów - jeśli będzie taki bonus dla forumowiczów, to w stosownym czasie zostanie taka informacja podana na forum.
W sumie na początku marca kolejna operacja,(też w Łodzi) więc jak zdrówko pozwoli to na targi się wybiorę, i w sumie to patrząc na to co oferują co roku to groszowe sprawy te wejściówki wychodzą...
Jak znam życie dowiemy się tydzień lub dwa tygodnie przed targami. No nie powiem że to będzie troche dziwne z tego co pamiętam stoisko Sony zawsze było i zawsze duże. ( w przeciwieństwie od Canona) Ale wiadomo wszystko jest uzależnione od pieniędzy. :)
Message was edited by: bartezlodz
Na stronie MTŁ wśród wystawców widnieje SONY Europe Limited Sp.z.o
A ja mam takie troche inne pytanie w roku 2012 odbyły się w Kielcach konkurecyjne do Łodzkich targi sprzętu fotograficznego i technik medialnych ciekaw jestem czy ktoś z was był i jak one wyglądają?. Czy są podobne do łódzkich ?
Chciałem jechać ale... no właśnie, jak zwykle praca pokrzyżowała mi plany. Zaś co do samej imprezy to jakiś czas przed targami w Kielcach (miały się nazywać Targi Foto Media) pojawiła się informacja na stronie oficjalnej, że zmienia się reguła i nie będą to targi a wydarzenie artystyczne Salon Foto Art. Chciałem tam być bo tematy były dla mnie bardzo interesujące ale żadnych dodatkowych informacji czy materiałów nie znalazłem więc nie wiem jak to wyglądało. Jednym z jurorów konkursu "Na skrzydłach" był Tomek Pacan. Może napisz do Niego.
odnosnie tych targów w Kielcach to kiedy one są i co na nich sie dzieje, czy raczej warto jednak jechać do łodzi
odnośnie promocji na targach w łodzi nic jeszce nie wiadomo?