Abbrechen
Suchergebnisse werden angezeigt für 
Stattdessen suchen nach 
Meintest du: 

Jetzt anmelden und Teil der Community werden!

Tani sklep internetowy

m4rYjUsh3k
Besucher

Tani sklep internetowy

Hej. Znacie jakieś tanie sklepy internetowe gdzie można brać sprzęt na raty?. Ja mam dwa fotojoker.pl i foto-net.

23 ANTWORTEN 23
fikmyk
Besucher

najtańszy to chyba tylko fotojoker. można próbować również w sklepach typu makro/auchan - tam też mają tani sprzęt fotograficzny (o ile wiesz czego szukasz). w standardowych sklepach agd-rtv nie ma co liczyć na niskie ceny, chyba, że wyprosisz o zniżkę wyższą niż 5%. sama też szukałam takich sklepów. najlepiej jednak wypadał fotojoker.

PiterSam-----
Besucher

To sklep i komis sa tez raty sporo szkielek do alfy:-) http://www.interfoto.com.pl/#jak%20zamawiac

gonzo-----
Besucher

fikmyk napisał(a):

najtańszy to chyba tylko fotojoker. można próbować również w sklepach typu makro/auchan - tam też mają tani sprzęt fotograficzny (o ile wiesz czego szukasz). w standardowych sklepach agd-rtv nie ma co liczyć na niskie ceny, chyba, że wyprosisz o zniżkę wyższą niż 5%. sama też szukałam takich sklepów. najlepiej jednak wypadał fotojoker.

Hmm od siebie polecam fotojokera ceny mają konkurencyjne (ale tak jak ktoś wspomniał trzeba wiedzieć czego szukać) A co do sklepów agd-rtv to co oni tam mają tanio? Jak szukam laptopów to nawet człowiek nie maił po co wchodzić. No i zawsze pozostaje allegro, też można znaleźć ciekawe oferty, tyle ode mnie.

profile.country.en_GB.title
gnembon
Besucher

Ja zawsze szukam przez skąpca albo ceneo. W interesie sklepów jest wysyłanie im ofert i dlatego takie miejsca są miarodajne w tej kwestii.

camelfoto
Besucher

http://japanfoto.pl/
Nie wiem jak tam jest z ratami ale ceny troszkę się różnią od innych sklepów ;)

profile.country.pl_PL.title
Filipski-----
Besucher

Ceny fajne, ale czy są gwarancje i jaką firma ma opinię?

Mnie polecono sklep w Nowym Yorku

Alf300
Besucher

indiansummer napisał(a):

No nie wiem czy to jest szał ... 599 dolarów :smileyrolleyes: :smileyquestion:

Alf300 napisał(a):

indiansummer napisał(a):

No nie wiem czy to jest szał ... 599 dolarów :rolling_eyes: :question: