Podziel się wrażeniami!
z przyjemnością w imieniu Administratora, Moderatorów oraz własnym mam zaszczyt poinformować oraz zaprosić Was na stoisko SONY, które będzie można odwiedzić w dniach 29 - 31 marca 2012, podczas tegorocznych Targów Video Foto 2012
http://img856.imageshack.us/img856/1641/31997523948627609678413.jpg
Ekipa moderatorska oraz Administrator na targach pojawi się w Piątek oraz Sobotę. Zapraszamy
Dzięki Administratorowi mamy dla Was łącznie 45 firmowych wejściówek, takich jakie mają wystawcy, czyli do wykorzystania w PT i SOB, z możliwością wielokrotnego wchodzenia i wychodzenia. Więcej na ten temat tutaj: LINK.
Na stoisku SONY - tak samo jak i w zeszłym roku - stacjonować będzie serwis CSI Foto i Video, którego przedstawiciel będzie miał możliwość sprawdzenia stanu przebiegu migawki i innych informacji diagnostycznych.
W obrębie stoiska SONY, planowane jest utworzenie stoiska salonu SONY Centre, z możliwością pozyskania informacji na temat produktów SONY oraz i ich sprzedaży, a także ze sprzedażą wybranych produktów. Zaznaczam, że stoisko takie na tę chwilę jest jedynie planowane.
Chciałbym również poinformować o spotkaniu Foto Klubowiczów, które odbędzie się w Piątek (30.03.2012r.), w Peronie 6, o godzinie 20:00
Zdjęcie grupowe na tegorocznych targach będzie wykonane przy stoisku SONY:
- Piątek godzina 17:30
- Sobota godzina 14:00
Zapraszamy Wszystkich
edit:
Starosta założył wątek dotyczący wspólnych dojazdów na Targi: LINK
edit2:
Na stoisku SONY będzie możliwość zakupu wybranego sprzętu w cenach hurtowych
kris napisał(a):
Chciałbym również poinformować o spotkaniu Foto Klubowiczów, które odbędzie się w Piątek (30.03.2012r.), w Peronie 6, o godzinie 20:00
Przecież wiesz, że będziemy tam długo
kris napisał(a):
Przecież wiesz, że będziemy tam długo
Na targach zapewne się pojawię, może uda się Was spotkaćkris napisał(a):
:c37
z przyjemnością w imieniu Administratora, Moderatorów oraz własnym mam zaszczyt poinformować oraz zaprosić Was na stoisko SONY, które będzie można odwiedzić w dniach 29 - 31 marca 2012, podczas tegorocznych Targów Video Foto 2012
Ekipa moderatorska oraz Administrator na targach pojawi się w Piątek oraz Sobotę. Zapraszamy
No to do zobaczenia!
ja również się wybieram i będę już w czwartek
jak mi się uda zostać do piątku to się spotkamy
Pozdrawiam
Starosta założył wątek dotyczący wspólnych dojazdów na Targi: LINK. Zapraszam. Razem raźniej i w ogóle
Jak to zwykle bywa u mnie do ostatniej chwili nie wiem jak to bedzie.
Poki co zapowiada sie ze bedzie ciezko z przyjazdem.