Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich.
Nazywam się Rafał Wylegała jestem członkiem małej grupy, w Sony zwanej Foto Team.
"mówcie mi Rafiki"
Witam wszyskich serdecznie! Coś się tutaj roi od znajomych nicków. Moc z Wami!!!
V
Dopiero teraz zauważyłem ten wątek
Witam więc wszystkich raz jeszcze (zrobiłem to już w galerii ). Nie będę się natomiast przedstawiał
Witam wszystkich serdecznie
Mam nadzieje że to forum stanie się w szybkim czasie kopalnią wiedzy i wymiany doświadczeń na temat sprzętu mojej ulubionej firmy
Z racji mojej pracy często brakowało mi miejsca, które z czystym sumieniem polecałbym klientom i na którym sam chętnie podzieliłbym się swoimi spostrzeżeniami.
Pozdrawiam wszystkich i życzę powodzenia
Obawiam się, że nie wszyscy pamiętają - że forum to przede wszystkim ludzie - tym bardziej witam!
Witam się i ja.
I widzę tu ludzi których w większości znam z KKMu oczywiście
Pozdrawiam Mirek
Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum.
Nazywam się Radosław Stapowicz, jestem pracownikiem małej grupy w Sony, która m.in. przez ostatni okres pracowała nad projektem Forum Sony.
Przyłączając się do powitania Rafała i Krzysia z zespołu Sony Foto Team, już teraz bardzo dziękuje wszystkim za rejestrację. Mamy również nadzieję, że nowe osoby, zaczynające przygodę z fotografią znajdą na naszym forum wsparcie u bardziej doświadczonych osób.
Wszelkie uwagi na temat funkcjonalności forum proszę śmiało do mnie zgłaszać, postaram się w miarę możliwości naszego zespołu, dostosować forum tak, aby było przyjazne w użytkowaniu. Z uwagi, że jest to nowy projekt, proszę wszystkich o wyrozumiałość.
Na forum pojawiło się już pierwsze pytanie o ograniczenie zamieszczanych zdjęć w postach do 500 pikseli. Z informacji, jakie uzyskałem wynika, że przy wstępnych testach ograniczenie np. do 800 pikseli. powodowało mocne rozciągnięcie posta i jego nieczytelność. Dlatego proszę, tak jak wspomniał Rafiki o zamieszczanie zdjęć poprzez dodanie załącznika.
Pozdrawiam,
Radek
gdzieś już Was widziałem.
hmmm...
Po weekendzie bez sieci i ja się zarejestrowałem. Witam serdecznie!
Rafiki&Szabla, długo czekałem, ale w końcu jest
Witam się z Wami serdecznie, gorąco i z nadzieją, że niedługo też będę miał a700. Teraz mam D7D
Jak większość z dotychczasowych tu obecnych pochodzę z KKMowa. Jestem spokojnym, cichym dziadkiem, który lubi mieć dobry aparat i czasem nacisnąć spust i to raczej do szuflady niż do galerii.
Jeszcze raz głęboki pokłon Wszystkim!