Podziel się wrażeniami!
Jak każdy coś tu pokazuje to i ja pokaże jedno z ostatnich zdjęć jakie wykonałem. Modelka Chibusia
Usuń ten podpis ze zdjęcia bo strasznie rozprasza.
Poza tym moim zdaniem za dużo szczegółów w kadrze - nie wiadomo na czym skupić oko. Albo może to ja nie potrafię oglądać portretów, gdzie twarz nie jest pionowo
jest dobrze, ale faktycznie podpis rzuca się w oczy i nie daje patrzeć gdzie indziej....
najlepiej jakby był mniejszy i był znakiem wodnym
następne dam z mniejszym podpisem lub bez.
pokazuje następne takie prawie makro
Ślimaczek nie bardzo:( - to co jest ostre jest też strasznie ciemne i przez to mało widoczne. Kadr też taki bardzo centralny, szkoda, że nie zmieścił się cały.
Owoce - lepsze, szkoda centralnego kadru i tego że pierwszy z prawej nie jest w GO. A i jeszcze jedna rzecz ten czwarty owoc w tle odwraca uwagę.
I jeszcze standardowa prośba o numerowanie zdjęć:)
No tą modelką zacząłeś ładnie....a potem dałeś jakieś owocki i ślimaka? Błee
Ja chcę więcej takich jak pierwsze
za Sadamem - numerki fajna sprawa
no i zgadzam się z Lajamem - modelki to jest to
To proszę ta sama dziewczyna.
strasznie małe pliki tu można dawać.
Wielkość pliku w pikselach możesz dać dowolną (choć najczęściej przyjmuje się 800pikseli na szerszym boku - nie każdy ma w domu panoramę a przewijanie zdjęć nie pomaga w oglądaniu ) ważne jest by jego waga nie przekraczała 250kB - nie każdy ma stałe łącze bez limitów .
Portrecik sympatyczny - tylko kolorystyka mi wadzi - modelka strasznie zlewa się z tłem, które samo w sobie kiepsko pasuje do portretu. Straszny na nim bałagan, odwracający uwagę od głównego obiektu.