Podziel się wrażeniami!
Ponieważ miałem przyjemność i możliwość być akredytowanym photographem
Na_170035.jpg
Na_170040.jpg
PS. poprawiłem kompresję - myślę, że jest lepiej - sorry.
cdn.
Ech...ja cały tydzień z chorym dzieckiem w domu siedziałam. Piękne te oznaki wiosny....aż serce się cieszy, że w końcu nastąpi ciepłość
Bez jest dla mnie kwintesencją wiosny
Ewo, cdn,
Ja się podobno nie znam na portretach (i coś w tym jest), ale czasem lubię popełnić fotkę nie tylko motylkowo-kwiatkową...
Udało mi się namówić pewną młoda damę na krótki wypad. Dama raczej zadowolona ze zdjęć, więc chyba powtórzymy kiedyś
Kilka spacerowych:
Dama mogłaby się nie garbić
Z całej serii podoba mi się 6, chyba najbardziej dziewczęco na nim wygląda.
Niniel, dzięki za opinię - przekażę damie
Poza tym, chyba wolałaby wyglądać mniej dziewczęco, a bardziej kobieco, ale to jej minie... niedługo
Ano, troszku się garbi... i niech ubierze coś dłuższego, bo młoda jest i szkoda, żeby sobie już teraz nery załatwiła Mi również podoba się w wersji 6, i 3 było by fajnie, gdyby brzuszka gołego nie było i gdyby uśmiech miała na twarzy
A! I następnym razem niech no ten telefon z kieszeni wycygnie
Popieram opinię, że 6 jest najprzyjemniejsza z całości.
Czwórkę bym wywalił bo niekorzystnie prezentuje modelkę...
Pozdrowienia dla czarnookiej Julki
Co do długosci bluzki to zgadzam sie z przedmówcami.Naprawde szkoda psuc sobie zdrowie i to w tak młodym wieku.
Julka na zdjęciu nr 6, wypadła bardzo pozytywnie :smileythumbsup:, a badylki podobują się wszystkie
Witam i trochę zazdroszczę że Masz z kim wyjść i zrobić kilka fotek.Na mój gust w okularach Julce było bardziej do twarzy.Pozdrawiam.
I mi z ostatnich portretów Julki najbardziej się podoba zdjęcie nr.6