Podziel się wrażeniami!
Ponieważ miałem przyjemność i możliwość być akredytowanym photographem
Na_170035.jpg
Na_170040.jpg
PS. poprawiłem kompresję - myślę, że jest lepiej - sorry.
cdn.
mphisto napisał(a):
Fot. 110, 111 - Kolory jak z prl-owskich widokówek. Ciemno, trochę ponuro, robilibyśmy ładniejsze ale brak nam farby, no i nie mamy papieru.
mphisto napisał(a):
Fot. 110, 111 - Kolory jak z prl-owskich widokówek. Ciemno, trochę ponuro, robilibyśmy ładniejsze ale brak nam farby, no i nie mamy papieru.
Tadziu, ale pojechałeś z tym Westminster...przecież Westminster to katedra.. pewnie chodziło o House of Parlament
Niemniej te zdjęcia z Wrocławia do mnie nie przemawiają. Mało staranne kadry.
Widuję te miejsca cały czas i mówię raz jeszcze ze inaczej to wygląda, nie jest tak smutno jak na zdjęciach. Nie wiem co to powoduje ale na bank nie mój monitor.
Lajam napisał(a):
Tadziu, ale pojechałeś z tym Westminster...przecież Westminster to katedra.. pewnie chodziło o House of Parlament
Nie chodziło mi o katedrę, lecz o Palace of Westminster, który jest siedzibą Parlamentu - wiem, że podobieństwo nikłe, ale takie miałem pierwsze skojarzenie i tak zostało
Niemniej te zdjęcia z Wrocławia do mnie nie przemawiają. Mało staranne kadry.
Tadeusz napisał(a):
A może jakiś plenerek? To nie tak daleko...
mphisto napisał(a):
Widuję te miejsca cały czas i mówię raz jeszcze ze inaczej to wygląda, nie jest tak smutno jak na zdjęciach. Nie wiem co to powoduje ale na bank nie mój monitor.
Lajam napisał(a):
Tadeusz napisał(a):
A może jakiś plenerek? To nie tak daleko...
Ale tam na imprezę lepiej pojechać, a nie na fotki. Zresztą ja tam ostatnio często bywam więc troszkę mi się opatrzyły już te okolice.
Tadeusz napisał(a):
A ja właśnie na nowo ją odkrywam. >30 lat temu bywałem tam dość często, ale wtedy inne uroki były mi w głowie :smileytwisted: I chętnie powędrowałbym wrocławskimi ulicami na spokojnie, zaglądając do ciekawych wnętrz, bez ponaglania i pośpiechu.
Polecam nową wrocławska fontannę koło hali ludowej znaczy stulecia. Takie pokazy są teraz regularnie.
Fontanna
Tam można zrobić ciekawe zdjęcia. Ja niestety jeszcze nie dotarłem. Ale na następnym jestem na bank.