Podziel się wrażeniami!
Chcialabym sie podzielic z wami moimi foteczkami zdjatka robie od roczku panasoniciem lumixem DMC-FZ7.
paulino barzdo ladnie, wielkie za wykonanie i odwagę
Za Tadeuszem. Cień!
Trochę zaniedbałem ostatnio galerie (kłopoty pozaforumowe) ale widzę, że tu się dużo dobrych rzeczy dzieje...
Wiele już zostało napisane na temat Twoich zdjęć "z okazji" i "na okoliczność" więc dla mnie pozostało już tylko wyrazić podziw zarówno dla pomysłu, jak i odwagi, wykonania i sporej pracy włożonej w osiągnięcie takich efektów. Moim zdaniem trudniej jest zrobić taką sesję samemu sobie niż modelce i podejrzewam, że nie było łatwo zgrać wszystko tak, żeby rezultat był dla Ciebie zadowalający...
Dla mnie jest
I dlatego
Coś tak czuję, że sesja nie skończyła się na dwóch fotkach i jeszcze coś zobaczymy?
kolejny milenijny rozpuszczasz nas, a post 1234 co raz bliżej :smileytwisted:
doslav Ty zawsze dobrze czujesz
Z tej sesji już nic nie wstawię , z obecnej owszem ale (bo jest zawsze jakies ale ) to nie będą akty dosyć już pokazywania
Pracy sporo trzeba było włożyć i jeszcze sporo wkładam obecnie, dzięki temu uczę się na własnych zdjęciach (już to gdzieś pisałam ) pomocne również sa Wasze opinie za co jestem wdzięczna
Michaś eeeee teraz 2000
paulina napisał(a):
doslav Ty zawsze dobrze czujesz
Z tej sesji już nic nie wstawię , z obecnej owszem ale (bo jest zawsze jakies ale ) to nie będą akty dosyć już pokazywania
Pracy sporo trzeba było włożyć i jeszcze sporo wkładam obecnie, dzięki temu uczę się na własnych zdjęciach (już to gdzieś pisałam ) pomocne również sa Wasze opinie za co jestem wdzięczna
Michaś eeeee teraz 2000
moim zupełnie nieprofesjonalnym okiem - ślicznie, tak delikatnie i kobieco
no i dołączam się do braw za odwagę
Ania Ty Mi tu braw nie bij tylko dawaj swoje zdjęcia
Dzięki
Ale ja nie robię zdjęć
No nie żartuj że nie robisz zdjęć. Ja też liczyłem na to , że wstawisz jakieś fajne zdjęcia.