Podziel się wrażeniami!
Chcialabym sie podzielic z wami moimi foteczkami zdjatka robie od roczku panasoniciem lumixem DMC-FZ7.
To żółte wyostrzone to chyba mu nie pomogło Jakoś dziwnie wyszło...
23 - fajne kwiatki ale (w przeciwieństwie do Starosty) kolor paskudny. No nie lubię i już! A w związku z tym jestem nieobiektywny
20 - grzybek - no może i troszkę nieostry ale za to jaki smakowity A u mnie to tylko poziomki, czereśnie i odrobinka malin
Najbardziej to się mnie podoba ten z numerkiem 21... Fajne kolorki, no i badylek - znaczy tematyka zaprzyjaźniona
Ło bosze teraz widze że całkiem do du.y z tym wyostrzeniem już nigdy nie wyostrze na stacjonarnym monitorku całkiem popsute to zdjęcie wyszło oj trzeba zainwestować bo ...z taką robotą
dziękować za komentarzyk
ps niestetysz jestem zmuszona jechać po monitorek po różowo i fioletowo mam przed oczyma
doslav wybacz za fiolet
i to by było na tyle postaram przez tydzień troszkę podszkolić a jest nad czym posiedziedzieć...
Możesz je bardziej wyostrzać po zmniejszeniu, śmiało. Kwiatki to lubią.
A jedna fotka jest dwa razy
(2394)
Moge ale po powrocie lapusia
2394 z delikatnym wyostrzeniem
2394a z mocnym (a to zdjęcie wyostrzone na moim różowo fioletowym ekranie )
18 bardzo fajne a i reszta sympatyczna.
Dzieki ale wiem, że to jeszcze nie to mam nadzieję ze z czasem uda Mi się zrobić coś co wzbudzi potencjalny zachwyt Mój! a pózniej oglądających
pozdrawiam
paulina napisał(a):
(...) mam nadzieję ze z czasem uda Mi się zrobić coś co wzbudzi potencjalny zachwyt Mój! a pózniej oglądających
dłuższą czy krótszą oto jest pytanie
znalazła jeszcze takiego może sie spodoba...
mi się bardzo podoba! rododendron?