Podziel się wrażeniami!
Chcialabym sie podzielic z wami moimi foteczkami zdjatka robie od roczku panasoniciem lumixem DMC-FZ7.
tak i ja zaczynamy przygodę z fotografią więc nie mogę się wypowiadać jak fotografik:)
Jedno powiem na pewno :):):) ładnie "krótko i na temat ":):):):):):):):))
Czy te załączniki to forma twojego podpisu
nieobraz sie ale to bezsensu swoje badz sciagniete zdjecia wstawiac w czyjas galerie lepiej u siebie i tam poczekac na konstruktywna krytyke takie tam moje zdanie
paulina napisał(a):
Czy te załączniki to forma twojego podpisu
nieobraz sie ale to bezsensu swoje badz sciagniete zdjecia wstawiac w czyjas galerie lepiej u siebie i tam poczekac na konstruktywna krytyke takie tam moje zdanie
Jaki ty miły dzisiaj jestes czy to wpływ daty czy mi sie focenie poprawiło
ja dziś w realu, mam tylko powody do złości (przez urzędasów )
ale to w ogóle nie ma wpływu na opinie o Twoich zdjęciach
po prostu jest jak napisałem
a jeszcze jakbyś się podszkoliła w obróbce / konwersji do BW (przykład witmanna) - byłoby miodzio
kris napisał(a):
ja dziś w realu, mam tylko powody do złości (przez urzędasów
a jeszcze jakbyś się podszkoliła w obróbce / konwersji do BW (przykład witmanna) - byłoby miodzio
.........
248 nieostre jest, albo mi się zdaje.
249 - przyjemne - szkoda tylko, że gałązka nie jest bardziej zielona, ale to raczej trudne do uzyskania przy takiej ogólnej aurze
witmann napisał(a):
248 nieostre jest, albo mi się zdaje.
249 - przyjemne - szkoda tylko, że gałązka nie jest bardziej zielona, ale to raczej trudne do uzyskania przy takiej ogólnej aurze
nic nowego nie wniosę - bo zgadzam się z witmannem, przy czym mi mniej przeszkadza zieloność gałązki
więc 249 jest okej