Podziel się wrażeniami!
Chcialabym sie podzielic z wami moimi foteczkami zdjatka robie od roczku panasoniciem lumixem DMC-FZ7.
taki mały myk, a od razu lepiej
i jeszcze taka informacja na przyszłość - jakbyś mogła takie zdjęcie zrobić z dalszej odległości - bo teraz ono jest za ciężkie po lewej stronie
Zgadzam sie, że jest przewaga prawej strony teraz trzeba czekac na snieg bo niestety juz stopniał i wtedy popracuje
dzieki za odwiedzinki i komentarzyk do 241, mam rozumiec ze nie masz zastrzezen do 247 (no niemozliwe )
i ja coś powiem, fotka 247 ma coś w sobie bo przyciąga moja uwagę, czyli podoba mi się
natomiast fotka 241 najlepsza jest w wersji poprawionej jako 241a tylko szkoda jak dla mnie uciętych gałęzi na górze.
Zimowe okolice podobne do moich Przyjemnie się patrzy na takie zdjęcia
witmann napisał(a):
Zimowe okolice podobne do moich Przyjemnie się patrzy na takie zdjęcia
No niestety, u mnie tak samo. W nocy czasem trochę śniegu napada, ale w dzień większość się stopi i tylko błoto zostaje...
Dzieki wszystkim za komentarze postaram sie jutro wstawic nastepne z tego samego wypadu pozdrawiam
Cd.
236 - fajnie drzewo oblepione, ale patrząc stricte fotograficznie, to za dużo rzeczy znajduje się w kadrze - nie wiadomo na czym zawiesić oko
238 - troche za ciemne.
witmann napisał(a):
236 - fajnie drzewo oblepione, ale patrząc stricte fotograficznie, to za dużo rzeczy znajduje się w kadrze - nie wiadomo na czym zawiesić oko
238 - troche za ciemne.