Podziel się wrażeniami!
chce tu zamieszczać fotki do ogółnej krytyki i prosze innych o niewstawianie swoich fotek w tym poście!!!
czekam na krytyke do zdjęcia kieliszka
mam takie pytanie może ktoś był i wie??
za około miesiąc wyjeżdzam na wakacje do włoch wiem że będe miał okazje spędzić dwa dni i nocke w Rzymie (nie jest to zorganizowana wycieczka! jade sam) chce sie dowiedziećz czy znacie jakieś miejsca które warto odwiedzić z aparatem (sam też będe szukał (aktualnie na necie )a potem na miejscu zaczne) ale chce sie poradzić bo może ktoś byŁ. Z góry dziękuje
pomoże ktoś??
Rzym jest cudownym miejscem... byłem dawno dawno temu, na pewno polecę standardy czyli Koloseum, Fontanne Di Trevi, Pałac Anioła, Bazylikę Św. Piotra, Pantheon, Pizza Navona, Forum Romanum, Usta Prawdy, miejsc które warto odwiedzić jest niesamowicie dużo, proponuję po prostu powłóczyć się po mieście z aparatem, szczególnie nocą
mam nadzieje że pochwalisz się jak wrócisz
zapewne sie pochwale narazie robie przygotowania w postaci kart pamięci i akumulatorków dwa dni bez możliwośco podłączenia sie do czego kolwiek jak myslicie starczy mi 4 gb około 2400zdjęć oraz 12akumulatorków 4 jednoczesnie a starczają na okolo 750zdjęć
Nie rozumiem , jakie 12 akumulatorów ? Masz 12 akumulatorów Sony NP-FM500H ?
Ja bym się bał , że mi braknie miejsca na karcie. Tam jest co zwiedzać , a 4GB w dwa dni spokojnie dasz radę.
Znawcą nie jestem ale do fuji to chyba wchodzą takie zwykłe aku AA lub AAA.
Ja bym raczej stawiał na jakość zdjęć a nie ilość. A w galerii pokazujesz, że potrafisz.
po za tym od czego jest ekran i klawisz kosza?
z klawiszem kosza jest problem bo na ekraniku niewidać tego co na ekranie monitora a fakt do mojego aparatu wchodzą 4 paluszki AA jednocześnie zdjęcia robie w formacie 3:2 a nie standardowe 8Mpx Fine (3:2 też robi mi w 8Mpx)
No to może czas na wymianę ekraniku na coś większego
powiedzcie czy nieprzesadziłem z przeróbką
Nie wiem czy przesadziłeś z przeróbką - mi 88 i 87 się podobają a 86 zaraz runie.