Podziel się wrażeniami!
chce tu zamieszczać fotki do ogółnej krytyki i prosze innych o niewstawianie swoich fotek w tym poście!!!
czekam na krytyke do zdjęcia kieliszka
Z tych białych, dziwnych, dmuchanych to 76 zdecydowanie na prowadzeniu. Bardzo fajnie złapane (tzn. mi się przynajmniej podoba).
To zielone o podejrzanych kształtach - na plusik. Bez zachwytu ale też nie mam się czego czepić. Po prostu fajna fotka
dwa zwierzątka z dzisiaj
78 - prawdziwe poświęcenie - pozwoliłeś się gryźć żeby zrobić to zdjęcie ?
jak bym wszystkim robił co mnie gryzły to zapewne mial bym więcej zdjęc niż ludzi na świecie (pierwszy raz wpałem na ten pomysł ze moge zrobic jak mnie pije)
Seria mchowa sympatyczna, "ukwiały" bardzo sympatyczne. A komar jest na swój obrzydliwy sposób piękny
takie jedno z dzisiaj (jak wracałem z maturki)
Coraz rzadszy widok na naszych polach by ktoś pracował "ręcznie".
Co do zdjęcie to przesunąłbym kadr bardziej w prawo tak by więcej przestrzeni było przed Panią niż za nią. No i coś się stało z PG?Jakieś dziwne kolorki.
Faktycznie coś tam w tym rogu dziwnego. Obwódka na drzewach i plamy jakieś...
Fotka spoko a kolega to widzę hardkor na maxa
ja cały czas z aparatem jedynie z nim nieśpie (aż dziw)
wystawiam bez poprawki nieba
To "takiecoś" zniknęło... Szkoda trochę, że to niebo takie białe wyszło. Natomiast bardzo podoba mi się to, że złapałeś/wypatrzyłeś taką fajną sytuację
Pani rolnik to pewnie do teraz tam zasuwa bo pole spore a ona jakaś taka samotna w tej pracy