Podziel się wrażeniami!
i ja postanowiłem pokazać forumowemu gronu swoje prace
zapraszam do oglądania i wyrażania swoich opinii - przyjmę krytykę na klatę, więc bez obaw
Dużo pionów i dużo ślicznych widoków
Ładne tam słonko świeci
Pięknie tam...świetne zdjęcia stamtąd przywiozłeś
Co jest ogromną rzadkością tam, bo zazwyczaj leje lub jest zimno.Niniel napisał(a):
Ładne tam słonko świeci
Widzę że nawet ten denerwujący domek po drugiej stronie się tutaj znalazł. Ta "skaza" na tamtym brzegu. Uważam też że te "po wschodowe" mają lepsze światło i kolorki niż z dnia poprzedniego :smileymrgreen:kris napisał(a):
528.
niezłe te sny ... a dream w wydaniu facecika na torbach porusza, choć trochę na smutno
No kris ładniutkie te foteczki ze Szkocji , jedynie 2 pierwsze panoramy takie jakby nie ostre były (mam nadzieje że mnie nie )
Nie znam specyfiki szkiełka, ale jakoś mam mieszane uczucia co do zdjęć. Bo... Najogólniej: takie nienaturalnie wysycone kolorem (chętnie obejrzałabym RAWa) , kontrastu jakby ciut za dużo... trochę jakby nie szkockie.
Powiem szczerze - na tapetę do kompa - git, do portfolio - już nie bardzo. Nie zrozum mnie źle - same widoki cudne, ale takie robione na Riwierę czy coś tam - Szkocja kojarzy mi się inaczej.
A mnie Szkocja zawsze jakoś kojarzyła się z wiecznymi mgłami i ogólnym zachmurzeniem, a tu kolorki jak z południa, a nie północy .
Bardzo miło zobaczyć takie dobre fotki z podrózy
ładna ta Szkocja z bardzo ładnymi widoczkami no i dobrze pokazana
dziękuję pięknie wszystkim
zachęcam do komentowania również tych, którzy tylko oglądają - nie ma się czego bać
Tadeusz napisał(a):
A w takim zamku mógłbym mieszkać... przez jakiś czas
Awia napisał(a):
niezłe te sny ... a dream w wydaniu facecika na torbach porusza, choć trochę na smutno
Rutek68 napisał(a):
No kris ładniutkie te foteczki ze Szkocji , jedynie 2 pierwsze panoramy takie jakby nie ostre były (mam nadzieje że mnie nie )
bo przez ponad 200 dni w roku tam jest mglisto i deszczowo. Trafiło się słonko. Lubię słonko, dodaje kontrastu, dodaje kolorówgrzechoslaw napisał(a):
:c18 A mnie Szkocja zawsze jakoś kojarzyła się z wiecznymi mgłami i ogólnym zachmurzeniem, a tu kolorki jak z południa, a nie północy
532 533 535 jak to mawiają użytkownicy paszczobook'a "Lubię to " Trochę ci zazdraszczam tego pleneru i widoczków