Podziel się wrażeniami!
i ja postanowiłem pokazać forumowemu gronu swoje prace
zapraszam do oglądania i wyrażania swoich opinii - przyjmę krytykę na klatę, więc bez obaw
Pewnie nie zabłysnę ale też w 513 i 514 po drugim podejściu do fotki uderzyły mnie te kolory. Reszta kolorystycznie wygląda 'zwyczajnie' jeśli tak można się wyrazić
518 - na targach zacieśniłeś bliższe znajomości z jakąś ekipą filmową? Ta mgła jest bajeczna!
Kris-szacun ,szacun -przepiekne fotki
cdn napisał(a):
Cudne kadry!
Zaczynam odczuwać cień wrażenia, że odrobinę inaczej sobie wyobrażałem krajobrazy śląskie ... :smileyredface:
Witaj kris. Z bajkowych 517 i 518 . Reszta jak dla mnie uległa zbyt dużej obróbce pewnie w PS.
wszystkie bomba
naprawdę jakbym miał poukładać od najlepszego to pierwsze będzie 518 a cała reszta na drugim
Jane napisał(a):
A to Sląsk????? Wygląda jak jakas bajka
paderewa napisał(a):
Reszta jak dla mnie uległa zbyt dużej obróbce pewnie w PS.
Słodził Ci nie będę, ale jest "w dechę".
pzdr
Nieźle, ładne wykorzystanie szerokiego kąta, choć na 513 wyciąłbym te chaszcze w PD, na 515 lewą stronę (te żółte chaszcze nie pasujące to prawej strony zdjęcia), a na 517 brakuje ostrości na dole (sam chciałeś krytyki ).
Tadeusz napisał(a):
Chciałbyśkris napisał(a):
Liczę, że zbesztacie moje landszafty
No dobra - na 513, trawa jest zbyt zielona, na 514 też, a na 517 woda Ci się wyleje i poza tym jest najnudniejsze z całej wrzuty.
Ale jak obiecasz, że tez zrobię takie fotki, jestem gotów nie kłaść się spać i pojechać z Tobą - dla takich obrazków - warto!!
Jeszcze, jak ciamcianga pożyczysz dla szerokości...
Jednym słowem:
martha napisał(a):
Nie ma brwi,'walących' blaskiem po oczach wiec nie mam czego besztać
Generalnie-podoba się
a dla mnie śląsk zawsze się tak kojarzył :smileymrgreen:cdn napisał(a):
Cudne kadry!
Zaczynam odczuwać cień wrażenia, że odrobinę inaczej sobie wyobrażałem krajobrazy śląskie ... :smileyredface:
cdn napisał(a):
Jako jedyne zbeszty - dwa pierwsze kolory nie z mojej bajki.
Ale uprawianie sportów ekstremalnych w postaci wstawania przed jedenastą opłaca się!
Zwłaszcza, że za dwa miesiące wyprzedzenie słońca zaboli zdecydowanie bardziej
KubaW napisał(a):
Że tak Chebzie można pokazać
kuraq napisał(a):
Mi się to bardzo podoba. Robi wrażenie, a że nie wszytsko jest realistyczne...
kuraq napisał(a):
Tylko zastanawiam się, dlaczego na 516 ta wysepka na pierwszym planie jakaś taka ucięta?
TMiN napisał(a):
plus 15 pkt do respektu !!! cały secik klawy jak.....
sadam napisał(a):
Na pierwszych dwóch to kolorkami pojechałeś niczym w CSI:Kryminalne zagadki Miami
cdn napisał(a):
Ode mnie nie przeczytasz najmniejszej krytyki.
Lars napisał(a):
No dobra, wszyscy słodzą a chciałeś krytyki: do pupy te fotki!
Zbieraj klamoty, pobudka w środku nocy i na jutro kolejny secik proszę mi tu wstawić - może będą lepsze...Methos napisał(a):
518 - na targach zacieśniłeś bliższe znajomości z jakąś ekipą filmową? Ta mgła jest bajeczna!
pierwszy raz widziałem, jak się taka mgła tworzy...dziwnie to wygląda.....miałem farta
jak to? Nie widać, że pod tym wszystkim jest węgiel ?Jane napisał(a):
A to Sląsk????? Wygląda jak jakas bajka
paderewa napisał(a):
Witaj kris. Z bajkowych 517 i 518 . Reszta jak dla mnie uległa zbyt dużej obróbce pewnie w PS.
Nie w PS...ot wywołany RAW w LR
cezar napisał(a):
Słodził Ci nie będę, ale jest "w dechę".
i TY przeciwko mnie? Jak mogłeś....liczyłem na Ciebie...
grzechoslaw napisał(a):
Nieźle, ładne wykorzystanie szerokiego kąta, choć na 513 wyciąłbym te chaszcze w PD, na 515 lewą stronę (te żółte chaszcze nie pasujące to prawej strony zdjęcia), a na 517 brakuje ostrości na dole (sam chciałeś krytyki ).
jak widać - nie ma idealnego kadru....zawsze można coś poprawić, zmienić, zrobić inaczej/lepiej
Jak wiadomo - niektórym pannom bardziej - dziś Śmigus-dyngus.....nie mogłem sobie odmówić tej okazji do uchwycenia wykonywania tradycji "lania". Było morko. Mam nadzieję, że poczujecie te litry wody
kris napisał(a):
_LINK DO GALERII >>