anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

kris - Paris

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

kris - Paris

i ja postanowiłem pokazać forumowemu gronu swoje prace :nauseated_face:

zapraszam do oglądania i wyrażania swoich opinii - przyjmę krytykę na klatę, więc bez obaw :nauseated_face:

Methos-----
Początkujący

Pewnie nie zabłysnę ale też w 513 i 514 po drugim podejściu do fotki uderzyły mnie te kolory. Reszta kolorystycznie wygląda 'zwyczajnie' ;) jeśli tak można się wyrazić :c5

518 - na targach zacieśniłeś bliższe znajomości z jakąś ekipą filmową? Ta mgła jest bajeczna!

profile.country.pl_PL.title
pablo_duch
Początkujący

Kris-szacun ,szacun -przepiekne fotki

Jane-----
Początkujący

cdn napisał(a):

Cudne kadry!
Zaczynam odczuwać cień wrażenia, że odrobinę inaczej sobie wyobrażałem krajobrazy śląskie ... :smileyredface:
;)
:c4

A to Sląsk????? Wygląda jak jakas bajka :)

tomik-----
Początkujący

Witaj kris. Z bajkowych 517 i 518 :c4. Reszta jak dla mnie uległa zbyt dużej obróbce pewnie w PS.

profile.country.pl_PL.title
12MaRTiN90
Nowicjusz

wszystkie bomba :thumbsup:
naprawdę jakbym miał poukładać od najlepszego to pierwsze będzie 518 :c4 a cała reszta na drugim :c4

____A500 | 8 | 18-55 | 55-200 | HVL-F42____
profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

Jane napisał(a):

Bo Śląsk jest jak bajka... ale są różne bajki... a tak poważnie to wiele takich miejsc jest u nas ale stereotypy wygrywają :c9

paderewa napisał(a):

Reszta jak dla mnie uległa zbyt dużej obróbce pewnie w PS.

Ja bym bardziej stawiał na złożone dwa kadry inaczej wywołane w LR ;)

profile.country.en_GB.title
.cezar.
Początkujący

Słodził Ci nie będę, ale jest "w dechę". :D
pzdr

grzechoslaw
Początkujący

Nieźle, ładne wykorzystanie szerokiego kąta, choć na 513 wyciąłbym te chaszcze w PD, na 515 lewą stronę (te żółte chaszcze nie pasujące to prawej strony zdjęcia), a na 517 brakuje ostrości na dole (sam chciałeś krytyki ;) ).
:nauseated_face:

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

Tadeusz napisał(a):

kris napisał(a):

Liczę, że zbesztacie moje landszafty

Chciałbyś :nauseated_face:
No dobra - na 513, trawa jest zbyt zielona, na 514 też, a na 517 woda Ci się wyleje i poza tym jest najnudniejsze z całej wrzuty.
Ale jak obiecasz, że tez zrobię takie fotki, jestem gotów nie kłaść się spać i pojechać z Tobą - dla takich obrazków - warto!!
Jeszcze, jak ciamcianga pożyczysz dla szerokości...

Jednym słowem: :c37

na plenerku trzeba będzie wykorzystać:
- miejsce
- brak snu
- szkiełka
:smileymrgreen:

Aleś pojechał z tymi kolorkami :P :smileythumbsup:

oj tam...suwaczek w tę, suwaczek we w tę....tak widziałem te miejsca, tak też wypuściłem RAWa ;)

martha napisał(a):

Nie ma brwi,'walących' blaskiem po oczach wiec nie mam czego besztać 8-)
Generalnie-podoba się :)

załama...następnym razem się postaram :smileyhappy:

cdn napisał(a):

Cudne kadry!
Zaczynam odczuwać cień wrażenia, że odrobinę inaczej sobie wyobrażałem krajobrazy śląskie ... :smileyredface:

a dla mnie śląsk zawsze się tak kojarzył :smileymrgreen:

cdn napisał(a):

Jako jedyne zbeszty - dwa pierwsze kolory nie z mojej bajki.
Ale uprawianie sportów ekstremalnych w postaci wstawania przed jedenastą opłaca się!
Zwłaszcza, że za dwa miesiące wyprzedzenie słońca zaboli zdecydowanie bardziej :nauseated_face:

z kolorami to jest kwestia gustu i monitora :D
Ciekaw jestem, jak będzie to wszystko wyglądać na odbitkach. Dużych :D
A wstawanie wczesne jest warte. Za miesiąc,dwa będzie kwestia taka, że się nie będzie opłacać kłaść spać :smileyhappy:

KubaW napisał(a):

Że tak Chebzie można pokazać :c91

widzisz co masz pod samym nosem ? Trzeba korzystać :D

kuraq napisał(a):

Mi się to bardzo podoba. Robi wrażenie, a że nie wszytsko jest realistyczne... :c20

Dlaczego? Nie ma tam psuja...no chyba, że usuwanie plamek i dodanie ramki + znaku wodnego to świat wykreowany w PSuju :smileymrgreen:

kuraq napisał(a):

Tylko zastanawiam się, dlaczego na 516 ta wysepka na pierwszym planie jakaś taka ucięta?

bo ta wysepka to drzewo (obalone), na którym stałem. Tak mi się widziało, tak żeby sobie jakoś urozmaicić :D

TMiN napisał(a):

plus 15 pkt do respektu !!! cały secik klawy jak..... :thumbsup:

a ile do lansu ?

sadam napisał(a):

Na pierwszych dwóch to kolorkami pojechałeś niczym w CSI:Kryminalne zagadki Miami :shock:

nie wiem jak jest z CSI, bo jedyne CSI jakie znam to te na Żytniej ;)

Na pierwszych dwóch to kolorkami pojechałeś niczym w CSI:Kryminalne zagadki Miami

Dokładnie!!! :c20
Ode mnie nie przeczytasz najmniejszej krytyki. Zazdroszczę kadrów i podziwiam za poranne wstawanie

Odezwała się ta, która dziennie wstaje w środku nocy (dla mnie :P )

cdn napisał(a):

Ode mnie nie przeczytasz najmniejszej krytyki.

A tak prosił ... :c32

no właśnie :(
następnym razem zbeszta :smileythumbsup:

Lars napisał(a):

No dobra, wszyscy słodzą a chciałeś krytyki: do pupy te fotki! 8-)

Zbieraj klamoty, pobudka w środku nocy i na jutro kolejny secik proszę mi tu wstawić - może będą lepsze... :slight_smile:

Methos napisał(a):

518 - na targach zacieśniłeś bliższe znajomości z jakąś ekipą filmową? Ta mgła jest bajeczna!

pierwszy raz widziałem, jak się taka mgła tworzy...dziwnie to wygląda.....miałem farta ;)

Jane napisał(a):

jak to? Nie widać, że pod tym wszystkim jest węgiel ? :c97

paderewa napisał(a):

Witaj kris. Z bajkowych 517 i 518 :c4. Reszta jak dla mnie uległa zbyt dużej obróbce pewnie w PS.

Nie w PS...ot wywołany RAW w LR

cezar napisał(a):

Słodził Ci nie będę, ale jest "w dechę". :D

i TY przeciwko mnie? Jak mogłeś....liczyłem na Ciebie...

grzechoslaw napisał(a):

Nieźle, ładne wykorzystanie szerokiego kąta, choć na 513 wyciąłbym te chaszcze w PD, na 515 lewą stronę (te żółte chaszcze nie pasujące to prawej strony zdjęcia), a na 517 brakuje ostrości na dole (sam chciałeś krytyki ;) ).
:nauseated_face:

jak widać - nie ma idealnego kadru....zawsze można coś poprawić, zmienić, zrobić inaczej/lepiej :D

Jak wiadomo - niektórym pannom bardziej - dziś Śmigus-dyngus.....nie mogłem sobie odmówić tej okazji do uchwycenia wykonywania tradycji "lania". Było morko. Mam nadzieję, że poczujecie te litry wody :nauseated_face:

tenzer
Poszukiwacz

kris napisał(a):

_LINK DO GALERII >>

:c21 :c21 :c21 :c21 już mi się podoba