Podziel się wrażeniami!
i ja postanowiłem pokazać forumowemu gronu swoje prace
zapraszam do oglądania i wyrażania swoich opinii - przyjmę krytykę na klatę, więc bez obaw
Jak dla mnie to pierwsze jest super, drugie tez fajne, ale trzecie to mi nie przypadło do gustu.
Lajam napisał(a):
Tuptusiowi się podoba!
Następnym razem jak wpadnę do kraju to wpadnę potrzymać ci blendę Się czegoś nauczę i cóś podpatrzę Reasumując
549 lewe... i prawe w sumie też. Bravo!
547 - super klimat na zdjęciu, ładnie złapane światło, rewelka
Oba trzy mne sie podobaju
Super!
kuraq, sadam, stasiek2002, Tadeusz, masthere, Rutek68, 12MaRTiN90, Lajam, krzys1977, Tomek69N, Deviant, Michał, Zelmer - Dziękuję Wam! Miło, że wpadliście
http://img507.imageshack.us/img507/6748/hehe0296573.gifkuraq napisał(a):
ps. Wiedziałem, że ukrywasz czarne tło!
sadam napisał(a):
bo widać, że potrafisz nawiązać pozytywny kontakt z modelką i jest to widoczne na zdjęciach.
To zdecydowanie prawa ręka. U mnie nawet widać na dole linię pleców.stasiek2002 napisał(a):
Krisu co się stało z plecami modelki na 548, a może to prawa ręka? Strasznie to razi
Tadeusz napisał(a):
(choć znów mam drobne "ale" - przedramię ładnie zaznaczone delikatną linią światła, gdyby odrobina tego poblasku trafiła jeszcze na ramię... byłoby wytłumaczenie dla takiej, a nie innej, linii pleców - teraz wyglądają zbyt masywnie)
Lajam napisał(a):
Tuptusiowi się podoba!
http://img353.imageshack.us/img353/9622/smiech5980883sf0.gifkrzys1977 napisał(a):
Lajam napisał(a):
Tuptusiowi się podoba!
Tuptusiowi zawszę się podoba, zwłaszcza ja dostanie marchew i sianko.
Tomek69N napisał(a):
:c37 Następnym razem jak wpadnę do kraju to wpadnę potrzymać ci blendę Się czegoś nauczę i cóś podpatrzę Reasumując
Deviant napisał(a):
549 lewe... i prawe w sumie też. Bravo!
fajny efekt, no i dobrze 'wypaczony' obiekt
f/22 w Zeissie? Ale efekt baaardzo mi się podoba
(I to jest o,3s a nie 1/3s )
Hehe fajowy streecik
Bardzo fajnie wypatrzone i jak zawsze świetnie pokazane
Miszczunio i wszystko w temacie street'ków